Kundevurdering

Bad Hofgastein

705 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 9,0
Pisteplan
Information omkring skiområdet
Gastein
Højeste punkt: 2.686 m
Laveste punkt: 850 m
Højde skiby: 857 m
Lifter i alt: 43
Slæbelifter: 13
Stolelift: 16
Kabinebaner: 14
Pister i alt: 177 km
Pister:
66 km
Pister:
103 km
Pister:
8 km
Skiruter: 21 km

Skiferie Bad Hofgastein - bjerge og sundhed!

Bad Hofgastein

Bad Hofgastein (857 m) ligger på det bredeste sted midt i centrum af dalen. Den historiske bymidte med den populære gågade byder på shoppingmuligheder, caféer og er omringet af flotte traditionshoteller. Her loves der ikke kun gæstefrihed, men også tit egne termal-badelande. Bad Hofgastein lokker især med det store offentlige termalbad "Alpentherme", som er delt op i flere temaområder: Relax World, Family World, Sauna World, Ladies World og to enestående termal-badelande-søer. Et stort udbud af sport- og fritidsaktiviteter supplerer tilbuddet.

Uanset om man om vinteren vil suse ned af de velpræparerede skipister eller vover sig ud i freeride-terrænet og nyder det imponerende vinterlandskab - Bad Hofgastein har det passende til alle - sportslige højdepunkter, opleve naturens skønhed, nyde kulturen og traditionerne. Det er alt sammen ingredienser til en vellykket ferie. I de mange restauranter, caféer og hoteller kan man desuden lade sig forkæle med lokale og regionale produkter. Leder man efter såvel afslapning som vintersport, er på det rigtige sted med Bad Hofgastein.

Gasteinertal - Ski amadé

Gasteiner Tal ligger i hjertet af Salzburger Land og er en af de skønneste skiregioner i bundeslandet. Charmerende Belle Époque-Bauten, et minde fra kejsertiden, har skønne byer med indbydende karakter, klar luft og terme-bade præger dalen. Talrige hoteller med terme- og wellnessanlæg samt 2 store termebade som sørger for at gæsterne kan slappe ordentligt af. Også afterskiingfans finder den rigtige feststemning her med et stort udvalg af hytter, diskoteker og barer, som inviterer ind til fest til den lyse morgen! I alt 4 skiområder (højdebeliggenhed op til 2.686 m), hvor både profs og begyndere finder de passende nedfarter med masser af sne.

Transport Bad Hofgastein

  • Med tog: Bad Hofgastein (i byen), Zell am See (ca. 40 km)
  • Med fly: Salzburg (ca. 90 km), Innsbruck (ca. 180 km), Klagenfurt (ca. 215 km), München (ca. 240 km)

Indkvarteringer i Bad Hofgastein

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Bad Hofgastein

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter