Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Bad Hofgastein

556 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 9,0

Skiområde Gastein

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.686 m Kabinebaner: 14
Laveste punkt: 850 m Pister i alt: 177 km
Højde skiby: 857 m
Pister:
66 km
Lifter i alt: 43
Pister:
103 km
Slæbelifter: 13
Pister:
8 km
Stolelift: 16 Skiruter: 21 km

Skiområde Gastein

Liftkortet "Ski Amadé" giver adgang til i alt 760 km pister samt til 270 lifter (se skiregion)!. Skiregion Gastein er med sine ca. 197 km pister (inkl. skiruter) og 43 liftanlæg et af de største og skønneste områder i Salzburger Land. På grund af højdebeliggenheden (op til 2.686 m) og talrige snekanoner er der fremragende sneforhold også i starten af foråret.

Til begynderne er der perfekte, brede pister. Tæt på Bad Hofgastein ligger desuden et øvelsesområde ved skicentrum Angertal. De øvede får udfordringer med nedfarterne ved Graukogel, som ender i den sorte FIS-konkurrenceløbsstrækning. Også dybsneområderne ved Kreuzkogel samt talrige skiruter byder på de perfekte "legepladser" for vintersportsentusiaster! Pisten "Hohe Scharte Nord" har den største højdeforskel i Salzburger Land.

Snowboardfans og freestylere har rig mulighed for rigtigt at "gå amok" i snowparkerne ved Stubner- og Kreuzkogel.

Der er forskellige Wi-Fi hotspots i skiområdet, som tilbyder muligheden til at holde kontakt med familien derhjemme og poste de første fotos.

I alt byder Gasteiner Tal på løjpen Dorfgastein-Großarltal og Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel, Graukogel samt Sportgasteins fire skiområder, som med deres alsidige og perfekt forbundne udbud får alle vintersportsudøveres hjerter til at banke.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Bad Hofgastein

I Bad Hofgastein starter afterskiing-fornøjelsen allerede ved pisterne, hvor der ligger mange hytter og skærmbarer som "Ice Cube Cocktailbar", der byder indenfor til en omgang. I byen kan der fejres i forskellige barer og pubber. Et insidertip er "Sky Bar", der ligger direkte overfor "Alpentherme" og udover de mest lækre cocktails byder på en fantastisk udsigt. Også den rustikke "Gastein Alm", "Flying Fox Winebar", "Aurum" eller det vegetariske "Kraut und Rüben" er alle populære mødesteder. De festglade fester i Bad Gastein i "Gatz Mountain Club", "Silver Bullet" eller i "Haeggbloms Bar". En rolig aften kan man tilbringe på en af restauranterne og styrke sig til næste dag med kraftig mad.

Der kan slappes af i "Alpentherme Gastein", en moderne, alpin sundheds- og fritidsoase med seks forskellige temaverdener som fx "sauna", "family" og "relax". En mængde sjov for såvel store som små er en kælketur på en af nat-kælkebanerne i Bad Gastein eller i Bad Hofgastein. Desuden har man i Bad Hofgastein mulighed for løbe på skøjter, isstok, hal-tennis eller ride på islænder-heste i ridehallen. Der er mange vintervandrestier i Gasteinertal, så naturen kan udforskes.

Historieinteresserede kan kigge forbi Gastein Museum eller borgen Klammstein ved indgangen til dalen, der byder på en udstilling om borgens historie. Familier skal ikke gå glip af et besøg på fæstningen: Til de små spøgelsesfans tilbydes der guidede spøgelsesture.

Snowpark: Gastein Bad Hofgastein

I skiområdet Gastein ligger Snowpark Gastein", som blev shaped af Q-Parks, som så mange andre parker i Alperne også. Fra Bad Gastein er parken tilgængelig med Stubnerkogelbanen eller fra Bad Hofgastein med Angertalbanen. Parken ligger i 1.900 m højde og byder på 3 forskellige arealer med talrige obstacles.

I det store beginner-area er der 2 boxes, butter-boxes som wave eller elephant og 4 kickere. I medium-area til de øvede ridere er der boxes, op til 10 m-kicker, rails, tubes samt en genial jibzone med pyramide og wall ride spine. De professionelle kan boltre sig i advanced area med et avanceret set-up: 11 m picknicher jib, 12m-kicker og 15 m-down/flat/down box samt mange andre lækkerier.

Dem, der hellere vil være tilskuer, har en udmærket udsigt i enden af parken, i "Stubenalm".

Skiområdet Gastein er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Gastein

Anmeldelsen Gastein sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,2 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Bad Hofgastein

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Bad Hofgastein

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele