Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Brixen im Thale

555 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,5
Skiområde 9,2
Information omkring skiområdet
SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Højeste punkt: 1.957 m
Laveste punkt: 620 m
Højde skiby: 794 m
Lifter i alt: 90
Slæbelifter: 39
Stolelift: 35
Kabinebaner: 16
Pister i alt: 284 km
Pister:
122 km
Pister:
129 km
Pister:
33 km

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Med liftkortet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" har gæsterne adgang til et af verdens største og moderne skiområder! Flere gange i træk er SkiWelt endda blevet kåret til et af verdens bedste skiområder! 90 moderne liftanlæg, 284 pistekilometer samt tre snowparker garanterer endeløs snesjov. Der er her noget for enhver, såvel stor som lille, begynder eller ekspert!

Siden vinteren 2015/2016 har Brixen et nyt lift-højdepunkt: Den nye Joch-bane, som er verdens hurtigste 8er-stolelift. Den koblede og opvarmede lift overvinder med en kørehastig på 6 m pr. sekund den 2 km lange strækning meget hurtigt og byder samtidigt på høj komfort. Hertil kommer Joch-nedfart, som takket være en smart tunnelløsning gør det muligt for skiløbere at krydse tilkørselsvejen.

Fra Brixen kommer gæsterne let over Hochbrixen til Hartkaiser, hvor både begyndere, øvede og freeridere kan boltre sig. På den ene side er der tilslutning til Hohe Salve, på den anden side via Choralpe endda til Kitzbühler pisterne. Big Playground ved Gampenkogel forsøder boadernes dag på pisten. Den 5,5 km lange dalnedfart fra Choralpe kræver dog en vis erfaring, hvorimod begyndere finder fede pister på siden ved Westendorf eller ved Hochbrixen. Freeridere kan i Hoftgarten, Scheffau eller Westendorf boltre sig. En særlig nydelse byder de 81 spisesteder på, som er spredt udover skiområdet.

Er du af sted med børnene, anbefaler vi oplevelses-10er-gondolbanen i SkiWelt Söll.

Med udvidelsen til liftkortet Super Ski Card" har man endda adgang til 2.750 pistekilometer og 938 liftanlæg i 22 skiregioner.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Brixen im Thale

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental finder man i Söll, Brixen og Westendorf flere muligheder for natskiløb. I Brixen oplyses derudover gennemgående indtil kl. 19 den 300 m lange blå natskipiste ved Schusterbühel-liften indtil kl. 19.

Højdepunktet indenfor natskiløb venter dog i SkiWelt Söll. Her finder man Østrigs største natskiområde! Onsdag til lørdag er der her 10 km præparerede pister til rådighed til langt ud på aftenen. De fem nedfarter ved gondolbanen Hochsöll samt stolelifterne Keat og Hexen6er oplyses indtil kl. 21.30 med projektørlys. Ud over talrige nedfarter oplyses også fun-arenaen "Hans im Glück" ved 4-pers. stoleliften. Natskiløb i Söll er særdeles usædvanlig og så omfattende, at der skal købes et ekstra liftkort.

Derudover bliver den 500 m lange øvelsespiste ved 4-pers. stoleliften i Westendorf oplyst hver tirsdag indtil kl. 21. Også i Westendorf og Brixen skal der betales særskilt for denne skifornøjelse om aftenen.

Afterskiing Brixen im Thale

Er man en af dem, som stadig har masser af energi efter en dag på pisterne, så er der rig mulighed for at få mere underholdning om aftenen. Brixental byder på forskellige barer, pubs, hytter og diskoteker, som sørger for den allerbedste underholdning, værd at anbefale bl.a. "Brixner Stadl". Hygge finder man i de mange restauranter og værtshuse, som lokker gæsterne til typisk, regional mad eller internationale retter. Det herlige vinterlandskab kan man nyde på en vintervandring, højt til hest eller sportsligt med nordic walking. Andre aktivitetstilbud er natkælkning og keglespil, fakkel- og sneskovandringer. Skøjteløb og isstok og et besøg i svømmehallen er muligt i nabobyerne Ellmau og Kitzbühel,som også er de perfekte udflugtsmål, hvad angår afterskiing og shopping.

Snowpark: Big Playground Brixen im Thale

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er der endda hele fire fede snowparker og en skiparkour. Fra Brixen kommer man hurtigst til "Mini Playground" og "Big Playground" eller også "Boarders Playground". "Mini Playground" på øvelsesarealet overrasker med bølger, stejle kurver, jib boxer og små jumps især begyndere og små ridere. Desuden byder "Big Playground", som ligger ved Gampenkogel-banen, såvel begyndere som eksperterne på en masse freestyle-muligheder.

På Easy Line kan begyndere teste sig selv på slide-elementer. Pro Line er til de øvede og består af en jump-line og en jib-line med bonks, boxer og rails. I tillæg byder super-cross line med snake-run og banked slalom på en masse sjov for begyndere som for øvede. Derudover er der i parken et chill area. Denne særlige freestyle-perle er helt sikkert et besøg værd.

Og skulle det ikke være nok, så findes der tre yderligere snowparker i SkiWelt, "Skiparcours Hans im Glück", "Kaiserpark" ved Ellmau og "Crazy Kangaroo Park" ved Salvenmoos, hvor man takket være projektørbelysning fire gange om ugen om aftenen kan schredde på funslopen.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Anmeldelsen SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Brixen im Thale

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Brixen im Thale

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.