Award
Kundevurdering

Brixen im Thale

5 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 10,0
Skiområde 9,3

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 1.869 m Kabinebaner: 16
Laveste punkt: 620 m Pister i alt: 288 km
Højde skiby: 794 m
Pister:
126 km
Lifter i alt: 90
Pister:
127 km
Slæbelifter: 39
Pister:
35 km
Stolelift: 35

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Med liftkortet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" har gæsterne adgang til et af verdens største og moderne skiområder! Flere gange i træk er SkiWelt endda blevet kåret til et af verdens bedste skiområder! 90 moderne liftanlæg, 288 km pister samt tre snowparker garanterer endeløs snesjov. Der er her noget for enhver, såvel stor som lille, begynder eller ekspert!

Joch-banen, der er verdens hurtigste 8-pers-stolelift, er i drift på solsiden af Brixen. Den koblede og opvarmede lift overvinder med en kørehastig på 6 m pr. sekund den 2 km lange strækning meget hurtigt og byder samtidigt på høj komfort. Hertil kommer Joch-nedfart, som takket være en smart tunnelløsning gør det muligt for skiløbere at krydse tilkørselsvejen.

Fra Brixen kommer gæsterne let over Hochbrixen til Hartkaiser, hvor både begyndere, øvede og freeridere kan boltre sig. På den ene side er der tilslutning til Hohe Salve, på den anden side via Choralpe endda til Kitzbühler pisterne. Big Playground ved Gampenkogel forsøder boadernes dag på pisten. Den 5,5 km lange dalnedfart fra Choralpe, kræver som en af de mest stejle pister i SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, dog en vis erfaring, hvorimod begyndere finder fede pister på siden ved Westendorf eller ved Hochbrixen. Freeridere kan i Hoftgarten, Scheffau eller Westendorf boltre sig. En særlig nydelse byder de 80 spisesteder på, som er spredt udover skiområdet.

Er du af sted med børnene, anbefaler vi oplevelses-10er-gondolbanen i SkiWelt Söll.

Med udvidelsen til liftkortet Super Ski Card" har man endda adgang til 2.750 pistekilometer og 938 liftanlæg i 22 skiregioner.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Brixen im Thale

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental finder man i Söll, Brixen og Westendorf flere muligheder for natskiløb. I Brixen oplyses derudover gennemgående indtil kl. 19 den 300 m lange blå natskipiste ved Schusterbühel-liften indtil kl. 19.

Højdepunktet indenfor natskiløb venter dog i SkiWelt Söll. Her finder man Østrigs største natskiområde! Onsdag til lørdag er der her adgang til 10 km præparerede pister til langt ud på aftenen. De fem nedfarter ved gondolbanen Hochsöll samt stolelifterne Keat og Hexen6er oplyses indtil kl. 21.30 med projektørlys. Ud over talrige nedfarter oplyses også fun-arenaen "Hans im Glück" ved 4-pers. stoleliften. Natskiløb i Söll er særdeles usædvanlig og så omfattende, at der skal købes et ekstra liftkort.

Derudover bliver den 500 m lange øvelsespiste ved 4-pers. stoleliften i Westendorf oplyst hver tirsdag indtil kl. 21. Også i Westendorf og Brixen skal der betales særskilt for denne skifornøjelse om aftenen.

Afterskiing Brixen im Thale

Til dem, der stadig har energi nok efter en dag på pisterne, vil helt sikkert finde den rette aftenaktivitet i Brixental-regionen. Forskellige barer, pubber, hytter og diskoteker sørger for den bedste underholdning, hvor man især kan fremhæve "Brixner Stadl". Restauranterne og kroerne er derimod mere hyggelige og forkæler deres gæster med typiske regionale samt internationale retter.

Man kan nyde det vidunderlige vinterlandskab på en omfattende vintervandretur, højt til hest eller også sportsligt med stavgang. Den såkaldte Alpeniglu-landsby med 18 igloer på bjergstationen i Hochbrixen inviterer til en iskunstudstilling med årligt skiftende temaer, kølige drikkevarer fra isglas, en sol-lounge, en bar og meget mere. Andre aktiviteter i Brixen omfatter natkælketur og keglespil, og der tilbydes også fakkel- og sneskovandringer. I nabobyerne Ellmau og Kitzbühel, som også er fremragende destinationer for natteravne og shoppingfans, er det muligt at stå på skøjter, spille isstok eller endda besøge en svømmehal.

Snowpark: Big Playground Brixen im Thale

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er der endda hele fire fede snowparker og en skiparkour. Fra Brixen kommer man hurtigst til "Mini Playground" og "Big Playground" eller også "Boarders Playground". "Mini Playground" på øvelsesarealet overrasker med bølger, stejle kurver, jib boxer og små jumps især begyndere og små ridere. Desuden byder "Big Playground", som ligger ved Gampenkogel-banen, såvel begyndere som eksperterne på en masse freestyle-muligheder.

På Easy Line kan begyndere teste sig selv på slide-elementer. Pro Line er til de øvede og består af en jump-line og en jib-line med bonks, boxer og rails. I tillæg byder super-cross line med snake-run og banked slalom på en masse sjov for begyndere som for øvede. Derudover er der i parken et chill area. Denne særlige freestyle-perle er helt sikkert et besøg værd.

Og skulle det ikke være nok, så findes der tre yderligere snowparker i SkiWelt, "Skiparcours Hans im Glück", "Kaiserpark" ved Ellmau og "Crazy Kangaroo Park" ved Salvenmoos, hvor man takket være projektørbelysning fire gange om ugen om aftenen kan schredde på funslopen.

For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Anmeldelsen SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Brixen im Thale

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Brixen im Thale

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter