Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
 1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
 2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Ellmau

176 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,5
Information omkring skiområdet
SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Højeste punkt: 1.957 m
Laveste punkt: 620 m
Højde skiby: 820 m
Lifter i alt: 90
Slæbelifter: 39
Stolelift: 35
Kabinebaner: 16
Pister i alt: 284 km
Pister:
122 km
Pister:
129 km
Pister:
33 km

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Med liftkortet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" får man adgang til et af verdens største og moderne skiområder! SkiWelt er allerede flere gange blevet kåret til et af de bedste skiområder i verdenen! 90 moderne liftanlæg, 284 km pister samt flere snowparker garanterer en masse sjov i sneen. Enhver kan her boltre sig efter lyst og evne - det såvel stor som lille, begynder eller ekspert. Desuden er der i skiområdet Skiwelt Kaiser - Brixental tre dag- og natkælkebaner, heraf en 4,5 km lang bane i skiområdet Ellmau-Going.

Med hi-tech-10pers.-gondelen "Hartkaiserbahn" bygget i 2015 går det direkte fra Ellman og op i 1.530 m. Gondolen med opvarmede sæder og Wi-Fi har erstattet den gamle Hartkaiser-Standseilbahn og er en af de meste moderne svævebaner i verdenen. Som en del af dette blev stationerne selv også stærkt udvidet. Ved bjergstationen er "Erlebnis-Eldorado Hartkaiser" opstået bl.a. med børnerestaurant og oplevelses-skiskole. Dalstationen er udvidet med sportsbutik, restaurant, afterskiingbar, parkeringskælder og et opvarmet skidepot.

Fra Hartkaiser er der direkte tilslutning til resten af SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Ikke kun den 4,1 km lange dalnedfart fra Hartkaiser lover grænseløs pistefornøjelse. De såkaldte cracks kan afprøve den sorte piste ved Hartkaiser og der er desuden nok dybsneområder. En ægte nydelse lover de 81 spisesteder, som ligger spredt i skiområdet.

Med udvidelsen til liftkortet Super Ski Card har man endda valget mellem 2.750 km pister og 938 lifter i 22 skiregioner (se skiregion).

Er man af sted med de små og er man måske selv ligefrem vild med eventyr, så skal man prøve den nye Erlebnis-10pers.-gondol i SkiWelt Söll. Rundt om temaet "Lykkehans (tysk: Hans im Glück") er der meget at opdage!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Ellmau

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental finder man i Söll, Brixen og Westendorf flere muligheder for natskiløb. I Brixen oplyses derudover gennemgående indtil kl. 19 den 300 m lange blå natskipiste ved Schusterbühel-liften indtil kl. 19.

Højdepunktet indenfor natskiløb venter dog i SkiWelt Söll. Her finder man Østrigs største natskiområde! Onsdag til lørdag er der her 10 km præparerede pister til rådighed til langt ud på aftenen. De fem nedfarter ved gondolbanen Hochsöll samt stolelifterne Keat og Hexen6er oplyses indtil kl. 21.30 med projektørlys. Ud over talrige nedfarter oplyses også fun-arenaen "Hans im Glück" ved 4-pers. stoleliften. Natskiløb i Söll er særdeles usædvanlig og så omfattende, at der skal købes et ekstra liftkort.

Derudover bliver den 500 m lange øvelsespiste ved 4-pers. stoleliften i Westendorf oplyst hver tirsdag indtil kl. 21. Også i Westendorf og Brixen skal der betales særskilt for denne skifornøjelse om aftenen.

Afterskiing Ellmau

Rustikke hytter, "Jause"stationer, trendy barer og diskoteker byder indenfor til masser af afterskiing og er med til at gøre Ellmau til et af de populæreste skisportsområder. Highlight'et i Ellmau er den ugentlige Ellmauer skinat med gløgg-stande, hede rytmer og pistenbulli-parade. Eller oplev den berømte tyrolske gæstfrihed i de velholdte caféer og værtshuse. En sjov oplevelse er i hvert fald en runde måneskinskælkning, skøjteløb eller isstok.

Har man lyst til lidt action, så er en omgang snowtubing eller en udflugt med helikopterskiing helt sikkert det rigtige. Trænger man til afslapning, så finder man ro og fred i bade- og saunalandskabet Ellmauer Kaiserbad. Aktivitetsmuligheder finder man også i det skønne landskab, her kan man både tage på vintervandringer og kaneture med heste.

Snowpark: Intersport Kaiserpark Ellmau

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er der flere fantastiske snowparker. I Ellmau venter "Intersport Kaiserpark" ved Tanzboden-banen på Hartkaiser. På easy line kan begyndere øve de første tricks på boxer og i tubes. Pro line til øvede og eksperterne byder på et mangfoldigt tilbud af boxer og rails og jib-elementer. Desuden er der i parken en kickerline med 5 m kicker og 8 m roller. I parkens eget chill area kan man slappe af mellem rides eller efter en lang dag med freestyle.
 • Hvem der søger ekstra funsport, kan i SkiWelt finde specielle "Schmankerl". I "Crazy Kangaroo Park" ved Söll afholdes der takket være projektørbelysning fire gange om ugen night session og i "Big Playground" ved Westendorf er der mange vildt spændende forhindringer i alle sværhedsgrader. Med Mini Playground på øvelsespisten og "Hans im Glück" skiparcour ved gondolbanen "Hans im Glück" er der også et godt udbud til begyndere!

  Skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

 • Ekspert-anmeldelse SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

  Anmeldelsen SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

  Samlet bedømmelse

  (4,7 ud af 5 stjerner)

  Top-vurderingskriterier
  Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

  Lifter & baner
  Snesikkerhed

  Vurderingskriterier for specielle interesser

  Familier & børn
  Begynder
  Øvede & freerider
  Snowparker
  Langrend & løjper

  Yderligere vurderingskriterier

  Afterskiing
  Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
  Bjergrestauranter & gastronomi
  Rute & parkeringsmuligheder

  Indkvarteringer i Ellmau

  Kort forstør

  Søg…

  : Skiområde Ellmau

  Der er pt. ingen tilbud til rådighed.