Award
Kundevurdering

Haus im Ennstal

48 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,3

Skiområde 4-Berge-Skischaukel

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.015 m Kabinebaner: 11
Laveste punkt: 728 m Pister i alt: 123 km
Højde skiby: 752 m
Pister:
46 km
Lifter i alt: 50
Pister:
69 km
Slæbelifter: 18
Pister:
8 km
Stolelift: 21 Skiruter: 4 km

Skiområde 4-Berge-Skischaukel

Med liftkortet "Ski amadé" er der adgang til utrolige 760 km pister samt 270 lifter i Østrigs største skiområde (se skiregion)!.

4-Berge-Skischaukel Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm er en af hovedattraktionerne i regionen Dachstein West. Den byder på det største udvalg af pister og lifter og hvert af de fire bjerge er i sig selv et attraktivt skisportssted. I alt er der her 123 km pister og 50 liftanlæg.

Hauser Kaibling begejstrer med sine pukkelpister, powder-skråninger og pisten ved Kaiblingalm-området over til Planai begejstrer især de helt store skientusiaster. Men også familier og mindre øvede finder i den øvre del af Hauser Kaibling, ved mellemstationen og Kaiblingalm, de bedste forhold.

Ved Hochwurzen er der udover vidunderligt brede pister, også skiområdets længste piste: Dalnedfarten Hochwurzen-Schladming overvinder på en længde på 7,7 km en højdeforskel på 1.100 m.

De øvede skiløbere får især på den 5,5 km lange FIS-strækning ved Planai masser af udfordringer. En yderligere FIS-strækning ligger ved Hauser Kaibling, hvor man på 7 km overvinder 1.100 m højdeforskel. Også de to dalnedfarter kan her nævnes.
Pistekort 4-Berge-Skischaukel
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Haus im Ennstal

Hvis man stadig ikke har fået nok om aftenen, kan man regelmæssigt deltage i natskiløb i Pichl, kun 15 km fra Haus im Ennstal. I skiområdet Hochwurzen finder man "Piste 33", en ca. 3 km lang, oplyst dalnedfart. Det er også muligt at spise en bid mad i hytterne langs pisten til langt ud på natten. Hvis man vil stå på ski om natten, skal der dog købes en aftenbillet, da natski ikke er inkluderet i liftkortet. Indehavere af et gyldigt liftkort til Planai & Hochwurzen får dog 20 procent rabat på aftenbilletten. Hvis man foretrækker at starte natten på kælk, bør man helt sikkert besøge natkælkepisten på Rittisberg.

Afterskiing Haus im Ennstal

Med frit blik kan man ved Berggasthof Scharfetter's skærmbar nyde kolde og varme drikke efter skiløbet. Afslappet går det så videre i Chillout Lounge "Platzhirsch". Desuden venter flere kroer blot på at forkæle gæsterne med internationale eller også typisk syd-steiriske specialiteter.

Udenfor pisten er der gode muligheder for at afrunde dagen. Hvad med et spil isstok? Eller en tur på skøjter? Det kan alt sammen lade sig gøre! I tillæg kan man på vidunderlige vandrestier udforske Haus im Ennstal og omgivelserne. I det nærliggende Pruggern er der endda en oplyst vintervandresti.

Snowpark: Snowpark Superpark Planai Haus im Ennstal

Freestylere finder på Planai "Superpark Planai". Der er her beginner, medium og pro kicker line med tables med mere end 10 meters højde. Dertil kommer en jib line. Talrige kickere og corner jump samt forskellige jib-elementer som rails, tubes, boxer og mushrooms for en masse afveksling.

Ved Hochwurzen kommer der også en funslope til, den første i Steiermark. Den er i samme grad egnet til begyndere og øvede. På mere end 500 m er der bl.a. flere hop, boxer, kar og en snegl.

Freeridere har på den østlige skråning af Hauser Kaibling, Gasselhöhe på Reiteralm og ved Mitterhaus på Planai masser af udfordringer!

Skiområdet 4-Berge-Skischaukel er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse 4-Berge-Skischaukel

Anmeldelsen 4-Berge-Skischaukel sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Haus im Ennstal

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Haus im Ennstal

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter