Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Hippach - Schwendau- Ramsau

2.291 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,3
Skiområde 9,6

Skiområde Mayrhofen & Hippach

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.500 m Kabinebaner: 10
Laveste punkt: 630 m Pister i alt: 142 km
Højde skiby: 608 m
Pister:
44 km
Lifter i alt: 44
Pister:
66 km
Slæbelifter: 17
Pister:
32 km
Stolelift: 17 Skiruter: 8 km

Skiområde Mayrhofen & Hippach

Med "Zillertaler Superskipass" har gæsterne valget mellem 542 km pister i Zillertal Arena, ved Mayrhofner bjergbanerne, i Ski& Gletscherwelt Zillertal 3000, i skiområdet Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch samt Wildkogel-Arena i Bramberg, som på bedste vis er forbundet med hinanden via den gratis skibus. Der der gratis Wi-Fi i alle Zillertal Arenaens skiområder! (se skiregion).

Horbergbanen i Hippach bringer skigæsterne direkte til skiområdet med 142 km pister, som er sammenhængende med Mayrhofen og ligger rundt om Penken, Horberg og Ahron og er forbundet med områderne Rastkogel og Eggalm. Zillertalarenaen i Zell er let at komme hen til med den gratis skibus.

Brede carving-skråninger, udfordrende pukkelpister, skønne familienedfarter, perfekte funparks og pipes – her opfyldes alle ønsker, store som små!

Især Harakiri, som ligger på Penken og som løber 78 % stejlt nedad, er dermed en af Østrigs mest stejle pister en helt speciel seværdighed! Perfekt til at opleve skibjergene rundt omkring Hippach er runde-forslagene fra bjergbanerne: Øvede kan f.eks. prøve "HöhenmeterFresserRunde", hvor man i alt skal overvinde 13.000 højdemeter. Eller man tager "Fun&ActionRunde", som ikke kun fører til Harakiri, men også til den populære PenkenPark og skiområdets konkurrencestrækning. For nydelsesløbere og familier er "Einsteiger-Runde Penken" og "FamilienRunde Ahorn" velegnet. Nydelsesbjerget er bortset fra den krævende dalnedfart perfekt for nydelsescarvere, begyndere og familier. Freeride-muligheder har man ved Wanglspitz og ved Unterbergalm.

Et højdepunkt, der er værd at anbefale er en udflugt til Hintertuxer gletsjeren, der på grund af sin størrelse og de udfordrende pister er en af de bedste gletsjere i Alperne. I 1.500 - 3.250 m ligger Østrigs eneste helårsskiområde med 60 km præparerede pister, 21 moderne liftanlæg, højdepunktet er en 12 km lang dalnedfart.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Hippach - Schwendau- Ramsau

Det faktum at Zillertal er kendt for sin afterskiing behøves man ikke nævne her en gang til. Den omtalte dal i Østrig byder dog også på meget mere, så man kan gøre nat til dag, derunder også natskiløb. Har man nydt dagen på pisten omkring Hippach, Schwendau og Ramsau, behøver man ikke at tage skiene, så snart det begynder at blive mørkt. Zillertal ville ikke være Zillertal, hvis der ikke var mulighed for natskiløb. Uanset om det er natskiområdet Hochzillertal, Zillertal Arena, Tux eller Hochfügen: De nypræparerede pister indbyder til natskiløb. Skulle man ikke have lyst til en omgang natskiløb eller flere omgange, er det ikke forkert at blive ved pisten, da der her bydes på spektakulære shows og underholding.

Afterskiing Hippach - Schwendau- Ramsau

Zillertal er berømt for sin afterskiing. Masser af hytter og snebarer inviterer ind til et brag af en fest og flirt. I de mange snackbarer, bjerg-„Gasthöfen og jagthytter er social fest/hygge i fokus. Udover Zillertaler specialiteter kommer der også en ekstraportion hygge og sjov på bordet. Efter en omgang aktiv pisteløb er Yeti-baren ved Horbergbanen, „Ramba Zamba“ og "Pink Panther" de perfekte steder at være. Derefter kan man enten feste videre i "Disco Treff" eller tage til nabobyen Mayrhofen og fejre der. Her ligger f.eks. det populære "Schlüsselalm".

Særligt sjov er kælkebanen i det nærtliggende Hainzenberg, som man kommer til med Gerlossteinbanen. Den 7 km lange strækning er den længste naturkælkebane i Zillertal, her er der masser af sjov på programmet.

Snowpark: Snowpark PenkenPark Hippach - Schwendau- Ramsau

Holder man ferie i Hippach og leder efter de perfekte freestyle-locations, så behøver man ikke lede længe. I Mayrhofen ligger den berømte PenkenPark med sine seks forskellige områder, der har det bedste udstyr - derunder en kids park, et "Medium Area", et Advanced Area" og "Pro Area", der løbende tiltrækker freestyle-eliten. Lige fra begynder til ekspert finder her det helt rigtige tilbud, uanset om det er kickere, rails, tubes, boxer eller multi-jib. Til højdepunkterne hører bl.a. flydende lines, nye rails og obstacles samt en enorm "Beastbox".

Ekstra action lover Betterpark ved Hintertuxer gletsjeren. Fem forskellige lines kræver teknisk kunnen og kreativitet på et bredt område!
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Mayrhofen & Hippach er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Mayrhofen & Hippach

Anmeldelsen Mayrhofen & Hippach sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,6 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Hippach - Schwendau- Ramsau

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Hippach - Schwendau- Ramsau

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele