Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Hopfgarten

511 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 8,0
Skiområde 9,0
Information omkring skiområdet
SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Højeste punkt: 1.957 m
Laveste punkt: 620 m
Højde skiby: 620 m
Lifter i alt: 90
Slæbelifter: 39
Stolelift: 35
Kabinebaner: 16
Pister i alt: 284 km
Pister:
122 km
Pister:
129 km
Pister:
33 km

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Med liftkortet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" har gæsterne adgang til et af verdens største og mest moderne skiområder! Flere gange i træk er SkiWelt endda blevet kåret til et af verdens bedste skiområder! 90 moderne liftanlæg, 284 km pister samt fire snowparker sikrer snesjov til den store guldmedalje. Her kan såvel store som små, begyndere eller eksperter boltre sig efter bedste evne. Over det lokale bjerg Hohe Salve ligger Hopfgarten direkte forbundet med SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. En 8-pers. gondolbane bringer gæsterne let til mellemstationen i 1.200 m højde, hvorfra man har flere muligheder.

Den 3,5 km lange dalnedfart til Itter ligger klar ved Hohe Salve til dem i god form, også øvede bliver udfordret på den i alt næsten 2 km lange, sorte piste ved gondolbanen Hohe Salve. Der er sørget godt for freeridere ved Salvista-nedfarten, mens freestylere kan kaste sig ud i vilde spring i snowparken Söll. Westendorf og Ellmau har ligeledes snowparker med mange udfordrende elementer. Hygge og pause finder man på de 81 spisesteder, som er spredt ud over hele skiområdet.

I vintersæsonen 2015/2016 åbnede en særlig attraktion indenfor liftkomfort i Hopfgarten: Den nye 6-pers. stolelift "Schernthann"-banen har udover sædevarme, komfortabel polster, himmelblå vejrbeskyttelseskupler og automatisk bøjlelukning samt automatisk indstigningshjælp. Derved drejer det sig om en mobil platform, der mærker, hvis børn står på. Denne lift beviser, at det altid kan blive mere komfortabelt og mere sikkert.

Er du af sted med børnene, anbefaler vi oplevelses-10er-gondolbanen i SkiWelt Söll.

Med udvidelsen til liftkortet "Super Ski Card" (se skiregion) får man endnu mere skifornøjelse: Med dette liftkort opleves der omfangsrig skifornøjelse i 22 skiregioner i Tyrol og Salzburg med 938 liftanlæg på 2.750 km pister!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Hopfgarten

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental finder man i Söll, Brixen og Westendorf flere muligheder for natskiløb. I Brixen oplyses derudover gennemgående indtil kl. 19 den 300 m lange blå natskipiste ved Schusterbühel-liften indtil kl. 19.

Højdepunktet indenfor natskiløb venter dog i SkiWelt Söll. Her finder man Østrigs største natskiområde! Onsdag til lørdag er der her 10 km præparerede pister til rådighed til langt ud på aftenen. De fem nedfarter ved gondolbanen Hochsöll samt stolelifterne Keat og Hexen6er oplyses indtil kl. 21.30 med projektørlys. Ud over talrige nedfarter oplyses også fun-arenaen "Hans im Glück" ved 4-pers. stoleliften. Natskiløb i Söll er særdeles usædvanlig og så omfattende, at der skal købes et ekstra liftkort.

Derudover bliver den 500 m lange øvelsespiste ved 4-pers. stoleliften i Westendorf oplyst hver tirsdag indtil kl. 21. Også i Westendorf og Brixen skal der betales særskilt for denne skifornøjelse om aftenen.

Afterskiing Hopfgarten

Udover uforglemmelige og oplevelsesrige dage på pisterne byder Hopfgarten på masser af andre aktiviteter som f.eks. kælketure, hestekaneture, skøjteløb og isstokspil. På Husky-Ranch Angerberg får man et interessant indblik i slædehundesportens verden. Et begynderkursus i slædehundeløb er værd at anbefale!

Der er med forskellige barer, restauranter og hytter sørget for underholdning og kulinarisk velbefindende. Vil man afslutte dagen med en drink og god musik, så kan barerne "Ambiente", "Rundell Cafe Après Ski Bar" og "Six Pence" sikkert anbefales!

Snowpark: Crazy Kangaroo Park Söll Hopfgarten

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er der fire fantastiske snowparker og en skiparkour. Fra Hopfgarten nås "Crazy Kangoroo Park Söll" ved Rinner stoleliften, som har et meget flot design. I en højde af 1.220 m venter 12 elementer på at blive udforsket og erobret. Begyndere kan tage de første skridt i beginner area på kickere og i en funbox. Medium area er noget for de lidt mere øvede og har boxer, kickere med op til 10 m table, downrail samt forskellige jib-elementer. Et særligt højdepunkt er den 450 m lange funny bird slope ved Salvenmoss stoleliften, som er opdelt i to lines. Her kan man bevise sit kreativitet på corners, boxer, jumps, en 7 m lang tunnel eller i en snegl. Da funny bird slopen samtidigt har projektørbelysning er der endda her flere gange om ugen såkaldt night session.

Leder man efter mere aktivitet, har i SkiWelt to helt særligt lækkerbidder. I "Crazy Kangaroo Park" ved Söll er der takket været projektørbelysning fire gange om ugen en såkaldt night session og i "Big Playground" ved Westendorf er der mange spændende forhindringer i alle sværhedsgrader. Med Mini Playground på øvelsespladsen ligeledes ved Westendorf og "Hans im Glück"- spiparkours ved gondolen "Hans im Glück" ved Söll også et bredt udbud til begyndere!
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Anmeldelsen SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Hopfgarten

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Hopfgarten

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.