Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Kaltenbach - Ried - Stumm

1.676 Antal bedømmelser:

98 % Anbefalingskvote:

By 8,8
Skiområde 9,4
Information omkring skiområdet
Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch
Højeste punkt: 2.378 m
Laveste punkt: 600 m
Højde skiby: 558 m
Lifter i alt: 43
Slæbelifter: 21
Stolelift: 13
Kabinebaner: 9
Pister i alt: 106 km
Pister:
33 km
Pister:
53 km
Pister:
20 km
Skiruter: 7 km

Skiområde Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Skiområde Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Med "Zillertaler Superskipass" har gæsterne valget mellem 535 pistekilometer i Zillertal Arena, ved Mayrhofner bjergbanerne, i Ski& Gletscherwelt Zillertal 3000, i skiområdet Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch samt Wildkogel-Arena i Bramberg, som på bedste vis er forbundet med hinanden via den gratis skibus. Der er gratis Wi-Fi i alle Zillertal Arenaens skiområder! (se skiregion).

Fra Kaltenbach får man direkte adgang til skiområdet "Ski-optimal Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch", som fra eksperterne ved skiresort.de allerede har fået flere udmærkelser. Med forbindelsen mellem skiområderne Hochfügen, Spieljoch og Hochzillertal får man adgang til ca. 113 km afvekslende pister (inkl. skiruter). Dalstationen i ski-doradoet "Hochfügen" ligger i 1500 m højde. Dette garanterer sne-entusiaster absolut snesikkerhed helt indtil sidst i april. Højdalen er bedst egnet for skiløbere, som søger et varieret skiområde. Lifter omringer et skønt terræn i op til 2.360 m højde.

Fra december 2018 erstatter den nye 10-pers. gondolbane Wimbachexpress den gamle 4-pers. stolelift Krössbichl. Den nye bjergstation huser den nye eksklusive italienske restaurant Albergo og ligger ca. 180 m højere oppe, hvorved der er flere nedfarter.

Som smagsprøve på Peak-to-Peak skiområdeforbindelsen mellem Hochzillertal-Hochfügen og Spieljoch i sæsonen 2019/20 har man indrettet en timevis skibusforbindelse mellem dalstation Spieljoch i Fügen og Kaltenbach i Hochzillertal.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Kaltenbach - Ried - Stumm

Kaltenbach er det vigtige sted til at tage på natskiløb i Zillertal. I skiområdet Hochfügen-Hochzillertal belyses en gang om ugen den berømte "Stephan-Eberharter-Goldpiste". Den 5 km lange dalnedfart starter ved mellemstationen og ender ved Hochzillertal-banens dalstation. På den røde piste kan natteravne fornøje sig indenfor de forlængede tider mellem kl. 19 til 22 fra januar til marts. Snemangel er intet problem, fordi pisten også råder over snekanoner. Ved Lamark-liften i Hochfügen finder man en anden piste til skiløb om natten. Her kan man også stå på ski indtil kl. 22. Derudover vises flere gange i løbet af sæsonen en skishow. En gratis skibus kører natski.fans fra Kaltenbach til adgangen af natskiområdet.

Afterskiing Kaltenbach - Ried - Stumm

Afterskiingmekkaet Hochzillertal byder på alt det, som man vil have for at få en perfekt dag på ski. Rustikke, hyggelige hytter og "Almen" ligger op til pisterne og lokker med liggestole og åben, buldrende kamin. Hos Postalm og Seetal`s "chirmbar", direkte ved Hochzillertals dalstation, står på menuen bl.a. "Jägertee" og gløgg. Om aftenen er festen rykket ind i barerne og clubberne, og her bliver der flirtet og festet til den lyse morgen! Hver onsdag og fredag tilbydes natskiløb på dalnedfarten indtil kl. 22.

Kristallhütte i skiområdet Kaltenbach-Hochzillertal blev af skiresort.de, som er verdens største portale indenfor skiområder, kåret til den bedste skihytte i 2014. Hytten, som ligger i 2.150 m højde ligger ved bjergstationen Kristall-Express, tilbyder ung, kreativ køkken til gode priser. Der serveres friske og lokale produkter. I hytten finder man en åben kamin og unikke stuer, ved god vejr har solterrassen åbnet, som ud over en bar også er udstyret emd liggestole og vandsenge. Siden sæsonen 2013/14 råder hytten derudover over en vinkælder.

Har man lyst og kræfter til andre aktiviteter udover skiløb, er der både svømning, skøjteløb, keglespil, vandring med snesko og kælkning til rådighed – i Kaltenbach er (næsten) intet umuligt!

Snowpark: Kaltenbach - Ried - Stumm

„Betterpark“ i Hochzillertal ligger direkte ved „Schnee Express“ 8-pers. stolelift i 2.050 - 2.120 m højde i skiområdet Hochzillertal-Kaltenbach.

Parkens egen lift transporterer gæsterne direkte og bekvemt op igen, således at man flydende kan gå over til næste ride. Der er tre lines i parken med forskellige sværhedsgrader. Derfor kan både begyndere, øvede og professionelle blive udfordret ved kickers & co. Et ekstra „Schmankerl“ er den jib line med forskellige boxes. Det største highlight er nok ligeledes XL-kickeren, der især byder gæsterne i stoleliften velkommen til en show og den 100 m lange superpipe, der ligger lidt længere nede i parken i 1.950 m højde. Siden december 2016 findes også "Snowpark Lamark" ved Lamarkliften. Den råder overtre lines med 13 elementer, som både er egnet til begyndere, øvede og proffer.

Efter en lang freestyle-dag inviterer en chillout zone med containere, liggestole og fornuftigt soundsystem til afslapning.Freestylere finder i hele Zillertal talrige muligheder at boltre sig, f.eks. i Mayrhofen, Gerlos eller ved Hintertuxer Gletscher.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch

Anmeldelsen Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Kaltenbach - Ried - Stumm

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Kaltenbach - Ried - Stumm

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.