Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Kaprun

789 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 8,9

Skiområde Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 3.029 m Kabinebaner: 9
Laveste punkt: 768 m Pister i alt: 61 km
Højde skiby: 786 m
Pister:
29 km
Lifter i alt: 22
Pister:
23 km
Slæbelifter: 6
Pister:
9 km
Stolelift: 7 Skiruter: 11 km

Skiområde Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Med liftkortet "Ski Alpin Card" har man i Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn samt i skiområderne omkring Zell am See/Kaprun adgang til imponerende 408 km pister. Alt sammen under mottoet "1 Ticket, 3 Regionen, unendliche Berge" (1 billet, 3 regioner, endeløse bjerge).

I Zell am See og Kaprun er der adgang til 138 km pister og over 47 moderne liftanlæg i de to skiområder Maiskogel og Schmittenhöhe samt i gletsjer-skiområdet ved Kitzsteinhorn, der strækker sig op i 3.029 m.

Med 61 km byder Kitzsteinhorn overvejende på middelsvære pister til begyndere og nydelsesskiløbere. Brede carving-pister og lange sportslige nedfarter som den 5 km lange piste fra bjergstationen ved Gletscherjet 4 får hjertet til at slå lidt hurtigere. Eksperter, der er på udkig efter det ultimative adrenalinkick, er til gengæld på det helt rigtige sted på Black Mamba med en hældning på op til 63 procent. Fra Kaprun kommer man til gletsjeren med den såkaldte gletsjerjet eller panoramabanen eller direkte fra centrum med MK Maiskogel-bane og K-onnection (bygget i 2019).

Fra Zell am See kommer man med CityXpress, TrassXpress eller Schmittenhöhen-banen hurtigt til skiområdet Schmittenhöhe (2.000 m), der byder på nedfarter i alle sværhedsgrader. Øvede kan afprøve den 4 km lange "Trass"-nedfart, der gælder som den sværeste i hele skiområdet og som en af de mest stejle nedfarter i hele Salzburger Land.

Skiområdet Maiskogel er med sin store andel af brede og blå pister derimod særdeles velegnet til familier. Ved Alm-banens bjergstation finder man også med ca. 7 km den længste nedfart i skiregionen.

Alle 3 skiområder har sin egen funpark med tables, slides og jumps. Også freeridere finder her masser af muligheder. I alt er der her fem freeride-ruter og et omfattende informationssystem med infobase og info-punkter. Ved Schmittenhöhe kan man boltre sig på det frie skiareal under Sonnkogel-banen.

Som speciel service tilbyder skiområderne rundt omkring Zell am See og Kaprun gratis Wi-Fi ved forskellige hotspots i hele skiområdet. Super nemt kan man uden problemer surfe på nettet, downloade snenyheder og poste billeder!

Siden december 2019 har Schmittenhöhe været forbundet med Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Den helt nye zellamseeXpress kører nu fra Viehhofen til Glemmtal. Seks kabiner har en jukeboks, hvor man kan tilslutte sin egen musik. Mellem Viehhofen og Vorderglemm kører der i tillæg en skibus. Indtil 2023 skal Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn og skiområdet Zell am See-Kaprun lægges helt sammen med hinanden. Dette vil gøre skiområdet til Østrigs størst sammenhængende skiområde.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Kaprun

Til de skiområder i Østrig, hvor man også kan stå på ski om aftene, hører også skiområdet Zell am See-Kaprunæ. I Zell am See, som er Kapruns naboby, er natskiløb mulig hver tirsdag, torsdag og fredag. Skiløb om aftenen er mulig på pisten "Nightslope"ved Ebenbergbahn. På natski-dage lukker Ebenbergbahn allerede kl. 15. kl. 18.30 til kl. 21 kan man derefter benytte den 1,5 km lange belyste piste. Et specielt highlight er udsigten over den belyste dal. Med et gyldigt liftkort, som gælder flere dag i træk, kan du gratis stå på ski på natskipisten. Uden gyldigt liftkort kan et aften-liftkort købes på stedet ved liftkassen.

Afterskiing Kaprun

Afterskiing er helt og aldeles i fokus i Zell am See og Kaprun. Hyggelige hytter og "Jause"stationer er allerede om dagen et ordentligt trækplaster. Værd at anbefale er især afterskiingbaren "Schnaps Hans" på Schmittenhöhe og den rustikke, hyggelige "Pinzgauer Hütte".

Om aftenen inviterer masser af afterskiing-barer, pubber og diskoteker i Zell og Kaprun indenfor til fest. I barer og klubber som "Karambar", "Crazy Daisy" og "Diele" bliver natten til dag.

Der er også mulighed for andre fritidsaktiviteter som kælketure (dag og nat), skøjteløb og et besøg i oplevelsesbadet med sauna. Vil man højt til vejrs, så er faldskærmsspring, paragliding og svæveflyvning det perfekte for at få en god udsigt udover regionen. Vil man blive på jorden, så kan man tage det mere stille og roligt på en shoppingtur gennem fodgængerzonen.

Snowpark: Snowpark Kitzsteinhorn Kaprun

De tre skiområder byder på en bred vifte af freestyle-aktiviteter. Den første adresse er Kitzsteinhorn, hvor fire varierede områder venter adrenalinjunkier og freestyle-entusiaster i Kitzsteinhorn Snowpark.

I "Easy Park" kan børn og nybegyndere få deres første smagsprøve på freestyle, og øvede kan udvikle deres færdigheder. Der er bl.a. en Rainbow Box, en Wave Box, en Down Rail og tre kickere. I "Central Park" mødes professionelle og øvede. 9 m barrier, forskellige rails og kicker (5 - 13 m) og en knuckle lader intet tilbage at ønske. På toppen, i en højde af 2.900 m, ligger også "Glacier Park", som kun er åben om efteråret og foråret. Ud over snowparkerne er der også en eagle line med forhindringer for begyndere og eksperter samt det absolutte højdepunkt, den 150 m lange og 6,5 m høje superpipe - Østrigs største halfpipe.

Der er mere action i funparken "Schmitten" på Schmittenhöhe. Parken byder på forhindringer som rails, boxer og kicker og er primært beregnet til begyndere og øvede. Sjov byder også "Schmitten XXL", en 1.300 m lang funslope med bølgebane, hop, tunneller osv.

Endelig er der en anden park, der primært er beregnet til børnefamilier: "Schmidolin's Drachenpark" tilbyder børnene de bedste betingelser for at tage deres første skridt i freestyle med bølgebaner og små ramper. Et andet højdepunkt er Kidsslope på Glocknerwiese.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun

Anmeldelsen Kitzsteinhorn/Maiskogel - Kaprun sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,3 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Kaprun

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Kaprun

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele