Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Kitzbühel

917 Antal bedømmelser:

94 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 9,0
Information omkring skiområdet
Kitzbühel
Højeste punkt: 2.000 m
Laveste punkt: 800 m
Højde skiby: 762 m
Lifter i alt: 57
Slæbelifter: 18
Stolelift: 27
Kabinebaner: 12
Pister i alt: 188 km
Pister:
102 km
Pister:
66 km
Pister:
20 km
Skiruter: 46 km

Skiområde Kitzbühel

Skiområde Kitzbühel

Liftkortet "Kitzbühel" byder med 188 km pister (med skiruter endda 234 km) på den perfekte skifornøjelse for begyndere, øvede og eksperter og familier. I alt 57 liftanlæg bringer gæsterne op til pisterne ved Gaisberg, Pengelstein, Hahnenkamm, Kitzbüheler Horn og Resterhöhe samt op i 2.000 m højde. Udstyret med moderne snekanoner sørger skiområdet Kitzbühel for gennemgående gode pisteforhold. 10-pers. gondolen Fleckalm, der åbner til sæsonen 2019/20, byder med ergonomiske enkeltsiddepladser og opvarmede sæder på den maksimale komfort og er i tillæg den første 10-pers. enkelt-omløbs-bane i Østrig.

Speed-, carving- og slalomstrækningerne er sande attraktioner, et absolut højdepunkt er derimod verdens stejleste konkurrencestrækning, "der Streif" – et must for sande skisportsentusiaster! Her er der hvert år Hahnenkamm-konkurrenceløbet. Med 3S-bane er der opstået det rene skicirkus, som gør det muligt at tage på skisafari fra Kirchberg, over Kitzbühel og Jochberg til skiarenaen Resterhöhe i Pass Thurn!

Snowparken Kitzbühel er et sandt snowboarderparadis: Med quarterpipe, tables, slides og jumps på Hanglalm pumper snowboarderens hjerte sikkert noget hurtigere. Ideelt for familierne er de enkle nedfarter ved Gaisberg, Ehrenbachhöhe og Pengelstein. Rundt om Pengelstein, Bichlalm og Steinbergkogel er der talrige markerede skiruter i alle sværhedsgrader samt herlige dybsnenedfarter uden for pisterne.

Som et særlig ekstra byder skiområdet på mere end 40 gratis Wi-Fi hotspots til sine gæster! Med et par klik kan man komme på nettet og sende de bedste billeder til sine kære derhjemme, direkte fra nedfarterne.

Kan man godt lide afveksling, så anbefaler vi udvidelsen til liftkortet Super Ski Card (se skiregion). Det giver f.eks. også adgang til skiområderne Wilder Kaiser - Brixental, Schneewinkel og Ski Juwel (Alpbachtal - Wildschönau), skiregion Dachtein West eller Zell am See - Kaprun. Dermed har man adgang til 22 skiregioner i Tyrol og Salzburg med 938 liftanlæg og 2.750 km pister, som byder på ubegrænsede fornøjelser på pisterne!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Kitzbühel

I Østrig er der nogle natskiområder, hvor der også er pister, der er i drift til ud på natten. Skiområdet Kitzbühel har ligeledes muligheder for natskiløb om aftenen. Hver onsdag fra kl. 18.30 kan man fx i Reith på ca. 1 km oplyst piste køre natski. Også ved Gaisberg-liften i Kirchberg kan man hver torsdag og fredag mellem kl. 18.30 og 21.30 på ca. 1,5 km oplyst natskipiste stå på ski. Ved Gaisberg-skråningen har man desuden muligheden for kælketur om aftenen. Hvis man er indehaver af et 6-dages liftkort (som minimum 6 dage) kan man en gang pr. ophold gratis deltage i natskiløb. Ellers kan man købe billet til natskiløb eller natkælk på stedet. Hvem der efter eller under skifornøjelsen har brug for styrkelse, kan kigge indenfor i Gaisbergstüberl, som har åbnet indtil kl. 23.30.

Afterskiing Kitzbühel

Kitzbühel er kendt langt ud over sine grænser for sit uforlignelige afterskiing-liv. Talrige hytter som "Sonnbergalm" eller "Toni Alm" inviterer dig til at tage en pause i skiområdet og på dalstationerne. Berømte men samtidigt berygtede lokaler i byen er "Fünferl", "Hahnenkamm Pavilion" og "Londoner", hvor afterskiing efter sigende blev opfundet. Senere ud på aftenen lokker "Club Take Five" eller "Jimmys". Talrige restauranter byder på lækkerier og nydelse med internationalt gastronomisk udbud.

Byen tiltrækker ikke blot det festglade publikum, men også de rolige beunderer af naturen. Den skønne bjergverden kan beundres på vandrestierne langs de tilfrosne damme og søer eller på en sneskotur i bjergene i regionen. Her kan man fremhæve de skønne vintervandreture langs Hintersteuerberg samt den enestående søpromenade ved Schwarzsee. Ved god istykkelse er der mulighed for skøjteløb, hvilket ikke kun får børneøjnene til at stråle.

Den 1,5 km lange oplyste piste ved Gaisberg/Kirchberg er ligeledes en spændende oplevelse ligesom en tur med hestekanen eller en fakkelvandring gennem det snedækkede landskab. Vil man slappe lidt af efter en anstrengende dag på pisterne, så kan et besøg i bade- og saunalandet "Aquarena" anbefales. En biograf og et kasino afrunder byens rige aktivitetsmuligheder.

Snowpark: Kitzbühel

Kitzbühel har efterhånden to parker til freestylere. Ved Kitzbüheler Horn finder man Snowpark Horn. Fra begynder til øvet har her alle mulighed til at boltre sig på kickere, rails, boxer og jib-elementer.

I snowparken ved Hanglalm findes der et kronjuvel blandt snowparkerne. Parkens designer Franz Josef Lechner og hans team lægger hver dag hele deres ekspertise og kreativitet i anlæggets pleje, således at man altid kan tilbyde freestylerne den bedste kvalitet og nyeste teknik. Her er der kickere og rails i alle sværhedsgrader samt boxer, tubes, jibs og en special. I alt er der 35 obstacles hvor man kan afpudse sine evner. For at være med helt forrest på innovationsfronten, laves der hver sæson et nyt design.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Kitzbühel er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Kitzbühel

Anmeldelsen Kitzbühel sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,8 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Kitzbühel

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Kitzbühel

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele