Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Krimml

101 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 8,0
Skiområde 9,3
Information omkring skiområdet
Zillertal Arena
Højeste punkt: 2.500 m
Laveste punkt: 580 m
Højde skiby: 1.076 m
Lifter i alt: 52
Slæbelifter: 18
Stolelift: 20
Kabinebaner: 14
Pister i alt: 143 km
Pister:
43 km
Pister:
89 km
Pister:
11 km

Skiområde Zillertal Arena

Skiområde Zillertal Arena

Med "Zillertaler Superskipass"-liftkortet har gæsterne valget mellem 535 km pister i Hochfügen, ved Spieljoch, i Hochzillertal, i Hochzillertal Arena (Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml og Gerlosstein), ved Penken, ved Ahorn, ved Horberg, i Ski- und Gletscherwelt Zillertal 300 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogel, Hintertuxer Gletscher) samt Wildkogel-Arena ved Bramberg. Skiområderne er forbundet på bedste vis med hinanden via en gratis bus- og banependul.

Krimml hører til Zillertal Arena og byder dermed gæsterne en ubesværet forbindelse til 143 km pister og 52 lifter i op til 2.500 m højde. Fra byen når man hurtigt til de overskuelige pister nedenunder Gerlosplatte samt de solrige skråninger ved Königsleitenspitze. Zillertal Arena tilbyder afvekslende nedfarter for enhver type! Den længste dalnedfart med 9,7 km fører fra Stoanmandl over Ebenfeld til dalstationen Isskogl. Øvede våger sig ud på den sorte "Abfahrt Nr. 6" i Krummbachtal, imens dybsne- og freeridefans finder deres terræn rundt om Gerlos.

Freestylere vil finde lykkesn i Hotzone Snowpark" i Gerlos. Desuden er dybsneskråningerne ved Sportbahn Kapauns, Wilden Krimml og ved Kreuzjoch ligefremt skabt til boardere. Børnepister og skibørnehave med særligt børneprogram sørger for spændende underholdning for de små.

Under ledsagelse af Isskogel-banen fører nu også den nye landsbybane fra Gerlos ind i hjertet af Zillertal Arena. Den nybyggede 10-pers. kabinebane til vintersæsonen 2016/17 har en kæmpestor dalstation med sportsbutik, skiudlejning og skidepot samt over 200 nye parkeringspladser.

Som højdepunkt i Zillertal anbefaler vi en udflugt til Hintertuxer gletsjeren, som på grund af sin størrelse og krævende pister tæller som en af de bedste gletsjere i Alperne.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Krimml

Zillertal er kendt som afterskiing højborg i Østrig og Krimml er ingen undtagelse. Hytter, barer og restauranter inviterer til fest, spisning og nydelse. På "Castello Schirmbar" eller i "Schönmoosalm" kan man slappe af med et par gode drinks og i "Krimmler Postalm" ryger den våde stemning op. Hvis man er til mere party, kan man rigtig lade det gå frit for sig i "Krimmler Kuhstall". En udflugt til de tilfrossede Krimmler vandfald, om man er alene eller med en guidet fakkelvandring eller en kanetur gennem det snedækkede vinterlandskab, lader det romantiske hjerte slå et ekstra slag. Om man er til afslapning eller party – der er muligheder til ethvert humør!

Snowpark: Hotzone Snowpark Krimml

I Zillertal Arena er der mange muligheder for freestylere. Gerlos' Hausmarke, "Hotzone Snowpark", ligger i 2.050 m højde og fordeler sig på et areal på 30.000 m² mellem Vorkogellift og Ebenfeldexpress.

Her er der lige fra begyndere til eksperterne det helt rigtige. Begyndere kan afprøve deres færdigheder og det nye på beginner-line samt udbygge færdighederne. Pro/medium combo-line, som ligger midt i parken, udfordrer hele tiden snowboadere med obstacles. På kicker-line, som starter med to mindre jumps, kan man så udelukkende afsætte tiden til airtime og bare kaste sig ud i det. Slappe af og kigge på de andre kan man i chillout-zonen til afslappende toner.

Specielt egnet til børn er funparken i Hochkrimml, der med den lille størrelse på kickere skaber gode betingelser for begyndere, der vil forbedre deres færdigheder.

Leder man efter mere freestyle-fornøjelse, så er man det rigtige sted i Zillertal Arena. Udover "Hotzone Snowpark" er der i Zell også "Action-Park Kreuzwiese", der har spektakulære højdepunkter. Her bliver snowboadere i høj grad udfordret ved snakerun, bagjump, "BMW xDrive Cup SkiMovie"-strækningen og "BMW xDrive Speed Check"-strækningen! Også halfpipen ved Fußalm i Gerlos lover en masse sjov og action.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Zillertal Arena er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Zillertal Arena

Anmeldelsen Zillertal Arena sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,6 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Krimml

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Krimml

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.