Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Mayrhofen

1.884 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,1
Skiområde 9,3
Information omkring skiområdet
Mayrhofen & Hippach
Højeste punkt: 2.500 m
Laveste punkt: 630 m
Højde skiby: 633 m
Lifter i alt: 45
Slæbelifter: 18
Stolelift: 17
Kabinebaner: 10
Pister i alt: 127 km
Pister:
44 km
Pister:
69 km
Pister:
14 km
Skiruter: 15 km

Skiområde Mayrhofen & Hippach

Skiområde Mayrhofen & Hippach

Med "Zillertaler Superskipass" har gæsterne valget mellem 535 km pister i Zillertal Arena, ved Mayrhofens bjergbaner, i Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, i skiområdet Hochzillertal - Hochfügen - Spieljoch samt Wildkogel-Arena i Bramberg. Skiområderne er på bedste vis forbundet med hinanden med en gratis skibus samt togforbindelse. I en del år byder Zillertal Arena på gratis Wi-Fi i sine skiområder! Du kan derfor ikke kun glide over den hvide pragt og nyde solen, men kan samtidigt dele de nyeste oplevelser og højdepunkter med dem derhjemme (se skiregion).

Mayrhofen byder med "Actionberg Penken" og "Genießerberg Ahorn" på 142 km pistefornøjelse samt 15,4 km skiruter og næsten alt, som et sportshjerte drømmer om: Krævende sort nedfarter på Penken, hvor den berømte "Harakiri" med 78 % hældning selv for de professionelle skiløbere er imponerende samt herligt brede pister til begyndere og carver ved Ahorn. Den spektakulære Penken Park er det internationale mødested for alle freestylere og i "White Lounge Iglu Bar" kan der nydes fede drinks med en flot udsigt.

Den perfekte måde at stifte bekendtskab med skibjergene omkring Mayrhofen er turforslagene fra bjergbanerne: Øvede vælger gerne den såkaldte "Höhenmeter-Fresser-Runde", hvor der skal overvindes i alt 13.000 højdemeter. Eller man den såkaldte "Fun & Action"-tur, der ikke kun fører til Harakiri, men også til den populære Penken Park og skiområdets pister. For dig, som blot vil nyde eller også til familier er begynderturen Penken og familieturen Ahorn det bedste valg. "Genießerberg" gælder bortset fra den krævende dalnedfart med sine brede, solrige pister ligeledes som det perfekte terræn til "nydelsescarvere", begyndere og familier.

Hele simområdet er forbundet med hinanden med 45 liftanlæg, derunder den største gondol i Østrig, Ahorn-banen! Og i Kombi-banen Penken kan man endda vælge, om man hellere vil sidde i gondolen eller stoleliften. Derudover giver talrige snekanoner sikkerhed for sne i skiområdet.

Et særligt højdepunkt er ligeledes Hintertuxer gletsjeren: Den hører pga. sin størrelse og krævende pister til en af de bedste pister i Alperne. Fra 1.500 - 3.250 m højde byder Østrigs eneste helårsskiområde på 60 km præparerede pister, 21 moderne liftanlæg og som højdepunkt en 12 km lang dalnedfart.

Til dig, der ikke er skiløber er der ved Ahorn en absolut nyhed! Her er det muligt udenfor pisten at prøve kræfter med den nye "Pistenbock" kælkebane.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Mayrhofen

Rundt omkring Mayrhofen strækker Zillertal sig, som ikke kun er kendt for fantastisk afterskiing og spektakulære nedfarter. Den langstrakte dal i Østrig byder naturligvis også på natskiløb og hvorfor skulle det være anderledes i denne kendte dal. Natskiområderne rundt om Mayrhofen garanterer langt mere end blot sjov på pisterne om aftenen. Uanset om det er i Zillertal Arena, Hochzillertal, Tux eller Hochfügen: For enhver, der også om aftenen gerne vil have ski under fødderne, bliver budt på underholdningsprogram i særklasse. Så vil man ikke længere køre på ski om aftenen bør ikke gå glip af ildshows, skiballet og skiakrobatik og drysse den af: Lad dig blot fortrylle af ild, fakler og lysshows, der oplyser pisterne i et flot skær.

Afterskiing Mayrhofen

Først nyder man de herlige nedfarter, derefter en stor afterskiing-party – det er Mayrhofen! Et meget populært mødested i skiområdet er "Pilzbar" ved bjergstationen af den nye 3S-Penkenbane. Når liftene lukker går det videre ti dalens barer. Navne som „Icebar“ eller „Brückenstadl“, „Yeti Bar“ og „Hiata-Madl“ er den sødeste musik i ørerne på ægte afterskiingfans. Er man en rigtig natteravn er festen kun lige begyndt efter aftensmaden. Mayrhofen har et livligt natteliv, og der er rig mulighed for at fejre til den lyse morgen i f.eks. diskotekerne "Scotland Yars" eller "New Speakeasy Arena". I "Sports Arena Disco" kan partyfolket feste løs på hele 3 etager!

Er man mere til det hyggelige, så kan man besøge en af de mange café-barer eller restauranter og afprøve de lokale specialiteter.

Et ganske særligt highlight er "White Lounge", som ligger direkte ved Ahorn: Om dagen kan man chille i behagelige liggestole i inden- eller udendørsbaren, om aftenen forvandler baren sig til en chic partybar af is. Og har man altid haft et ønske om at overnatte i iglo, så kan det gå i opfyldelse her.

En spændende alternativ er hestekaneture genem Mayrhofen-Hippach regionen eller skøjteløb. Adrenalinjunkies anbefaler vi isklatring eller paragliding.

Snowpark: Mayrhofen

I Mayrhofen finder funsports-entusiaster et meget specielt highlight: "Penken Park", som i 2010 blev valgt til Europas bedste snowpark. Parken er opdelt i otte forskellige arealer. Man kan træne skills i fun area, medium area, advanced area eller pro area.

Også de små freestyle-begyndere har i KIDS Park fremragende muligheder for at øve sig på kickers og butter-boxes. For de voksne gæster er der i de forskellige arealer boxes, rails, tubes, jibs, butter-boxes og 2 specials: en endsection og den multijib "Beastbox" i pro area.

Adgang til parken ligger i 1.800 m højde mellem 2.000-eren Rastkogel og Horberg. Parken har derudover en egen 4-pers. stolelift, der hedder "Sunjet" og fører direkte hen over pro line. Derved kan gæsterne også fra højt oppe iagttage og beundre de professionelle. Regelmæssigt afholdes der specielle events og konkurrencer. Vores tip: Besøg parken tirsdag, når der kl. 13 - 15 er professionel fotoshooting. Billederne kan sågar downloades gratis!

Ekstra freestyle-sjov er der i "Betterpark" ved Hintertuxer Gletscher. Parken er velegnet får både begyndere og professionelle. Easy line, medium line, pro line, rail line og box line kræver kreativitet og originalitet. Derudover er der også en 100 m lang superpipe, som afrunder tilbuddet. I 3.200 m højde og et stort areal inviterer "Betterpark" alle dem, der vil følge lidenskaben foran et imponerende landskab.

Ligeledes er der i skiområdet en funslope "Ahorn Mayrhofen", som er egnet til såvel store som små.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Mayrhofen & Hippach er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Mayrhofen & Hippach

Anmeldelsen Mayrhofen & Hippach sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,6 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Mayrhofen

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Mayrhofen

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele