Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Information omkring skiområdet
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Højeste punkt: 2.025 m
Laveste punkt: 690 m
Højde skiby: 936 m
Lifter i alt: 45
Slæbelifter: 29
Stolelift: 7
Kabinebaner: 9
Pister i alt: 93 km
Pister:
26 km
Pister:
54 km
Pister:
13 km
Skiruter: 16 km
Kundevurdering

Appartement Starchenthof

66 Antal bedømmelser:

92 % Anbefalingskvote:

Indkvartering 7,8
By 8,6
Skiområde 8,7

Skiområde Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Skiområde Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Med sammenslutningen af skiområderne Wildschönau og Alpachtal med gondolliften fra 2012 har man nu adgang til hele 109 km pister inkl. skiruter (med god fart endda 145 km) med liftkortet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau". Hertil hører skiområderne Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg samt Kramsach, Reitherkogel og Wiedersbergerhorn. Skiområdet har 45 lifter mellem 690 og 2.025 m højde! Forskellige nedfarter på alle niveauer sørger for, at såvel begyndere til øvede skiløbere får nok udfordringer.

I Bobo’s børneklub bliver der passet godt på børnene! For familier og nydere egner sig især Schatzberg eller Reitherkogel. Ved Reitherkogel er der fra sæsonen 2016/2017 den nye Eva-Maria Brem Riesentorlauf konkurrencestrækning, hvor hastigheden kan måles! De ambitiøse skiløbere derimod kommer til at elske nedfarterne på de nordlige skråninger ved Markbachjoch og Lanerköpfl samt forskellige dybsne- og freerideområder med i alt 16 km markerede skiruter.

De forskellige pistetilbud kan let nås med den gratis skibus. For freestylere byder såvel snowparken ved Wiedersbergerhorn, funparken ved Schatzberg samt "Race 'n' Boarder Arena" i Niederau på en masse sjov og aktivitet.

Man vil hurtigt dele de nyeste billeder med de kære derhjemme eller aftale at mødes til afterskiing? Intet problem med de 25 "hotzones", som er fordelt i skiområdet. Her kan man benytte sig af tilbuddet om gratis Wi-Fi.

Med udvidelsen af liftkortet til "SuperSkiCard" (se skiregion) fås der endnu mere skinydelse: Med dette liftkort oplever du ubegrænset skifornøjelse i 22 skiregioner i Tyrol og Salzburg med 938 liftanlæg og 2.750 km pister!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Oberau

Vil man køre på ski om aftenen, så finder man i skiområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau et af de bedste natskiområder i Østrig. Ved Reither Kogel i Reith er der tre oplyste pister med en samlet længde på ca. 6 km. Hver fredag og lørdag mellem kl. 18.30 og 21.15 er Reitherkogel-banen, Nord-liften samt Brandach-liften til natskiløb i drift. Derudover er der for skitursvandrer hver tirsdag på samme tid familienedkørslen oplyst til natskiløb. Lifterne er lukket på det tidspunkt. I nærheden af Oberau i Wildschönau er der onsdag og torsdag mellem kl. 19.30 og 21 mulighed for at benytte to snedækkede store pister til natskiløb eller natkælk i Roggenboden. Billetter til natskiløb i Reith og Roggenboden kan købes på destinationerne.

Afterskiing Oberau

Oberau er et meget godt udgangspunkt for skiløbere, som ud over bevægelse også har brug for afslapning. Alligevel byder Oberau også om aftenen på afveksling med barer og kroer, der indbyder til hygge og afslapning efter en lang dag på pisten.

Siden sæsonen 2016/2017 har alle vintersportsfans ved Markbachjoch kunnet glæde sig over tilbuddet i skihytten "Norderbergalm". Her serveres der kolde og varme drikkevarer og lokale retter.

Hvis man alligevel har brug for lidt afterskiing, kan man let køre med "Nightliner" til andre steder i Wildschönau. Anbefalelsesværdigt er for eksempel "Bobo's-Heustadl-Bar" eller "Schnappshütte" direkte ved siden af Markbachjoch-banens dalstation samt "Gruttn Bar" ved Schatzberg-banens dalstation.

Hvis man om aftenen stadigvæk ikke har fået nok af at stå på ski, kan man benytte sig af tilbuddet i bydelen Roggenboden: Her afholdes løbende natkælketure og natskiløb.

Hvis man mere er til afslapning og romantik, bør man tage en oplevelsestur med bumletoget i "Geheimnisvolle Schlucht" med fakkelvandring og gløgg. Også eventyrlige hestekaneture eller en vintervandring gennem Wildschönau vil helt sikkert blive mindet mange år efter.

Snowpark: Family Snowpark Wildschönau Oberau

Skiområdet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau" har ikke kun flotte pister, men også fantastiske freestyle-muligheder. Ved Schatzberg i nærheden af Thalerkogl-liften er der en snowpark til både eksperterne som til begynderne. I "Family Snowpart Wildschönau" er der til begyndere to boxer, en 6 m kicker og en bølgebane. Er det for kedeligt? Så er de større varianter måske mere noget for dig. De 8 m straight- curved- og kinked boxer får enhver adrenalinjunkies hjerte til at slå noget stærkere. Og for at gøre de perfekte faciliteter endnu bedre, er der også blevet plads til en 90 m lang halfpipe og en kicker med et 14 m table i snowparken. I "Family Snowpark Wildschönau" er det dog ikke kun sjov og ballade, men derimod også samværet med ligesindede er særdeles vigtigt.

En yderligere park, "Snowpark Alpbachtal" med easy samt to pro kickere og boxer finder man ved Wiederbergerhorn. Denne snowpark er også velegnet til familier og begyndere.

Er man på udkig efter det ultimative kick, kommer ikke udenom "Race 'n' Boarder Area", hvor der kan samles nye erfaringer på "Tennladen"-skråningen, hvor mange har startet deres styrtløbs-karriere. Har du fået lyst? Så er det blot med at komme af sted til pladserne, hvor begyndere og eksperterne giver hinanden kamp til stregen! Her er der bl.a. en styrtløbs-strækning, en særlig carving-zone og en storslaloms-strækning.

Skiområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Anmeldelsen Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,2 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder