Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Information omkring skiområdet
Ski Juwel
Højeste punkt: 2.025 m
Laveste punkt: 830 m
Højde skiby: 936 m
Lifter i alt: 45
Slæbelifter: 30
Stolelift: 7
Kabinebaner: 8
Pister i alt: 93 km
Pister:
26 km
Pister:
54 km
Pister:
13 km
Skiruter: 16 km
Kundevurdering

Lejlighedshus Starchenthof

55 Antal bedømmelser:

93 % Anbefalingskvote:

Indkvartering 7,8
By 8,6
Skiområde 8,7

Skiområde Ski Juwel

Skiområde Ski Juwel

Med sammenslutningen af skiområderne Wildschönau og Alpachtal med gondolliften fra 2012 har man nu adgang til hele 109 km pister inkl. skiruter (med god fart endda 145 km) med liftkortet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau". Hertil hører skiområderne Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg samt Kramsach, Reitherkogel og Wiedersbergerhorn. Skiområdet har 45 lifter inkl. transportbånd mellem 830 og 2.025 m højde! Forskellige nedfarter på alle niveauer sørger for, at såvel begyndere som de hårde hunde får noget for pengene.

Siden sæsonen 17/18 er der en fornyelse ved Schatzberg: Med ombygningen af den 4-personers gondol til en 8-personers gondol er der ikke blot mere komfort men også kortere ventetider.

I Bobo’s børneklub bliver der passet godt på børnene! For familier og nydere egner sig især Schatzberg eller Reitherkogel. Ved Reitherkogel er der fra sæsonen 2016/2017 den nye Eva-Maria Brem Riesentorlauf konkurrencestrækning, hvor hastigheden kan måles! De ambitiøse skiløbere derimod kommer til at elske nedfarterne på de nordlige skråninger ved Markbachjoch og Lanerköpfl samt forskellige dybsne- og freerideområder med i alt 16 km markerede skiruter.De forskellige pistetilbud kan let nås med den gratis skibus. For freestylere byder såvel snowparken ved Wiedersbergerhorn, funparken ved Schatzberg samt "Race 'n' Boarder Arena" i Niederau på en masse sjov og aktivitet.

Med udvidelsen af liftkortet il Super Ski Card (se skiregion) fås der endnu mere skinydelse: Med dette liftkort oplever du ubegrænset skifornøjelse i 22 skiregioner i Tyrol og Salzburg med 943 liftanlæg og 2.750 km pister!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Oberau

Vil man køre på ski om aftenen, så finder man i skiområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau et af de bedste natskiområder i Østrig. Ved Reither Kogel i Reith er der tre oplyste pister med en samlet længde på ca. 6 km. Hver fredag og lørdag mellem kl. 18.30 og 21.15 er Reitherkogel-banen, Nord-liften samt Brandach-liften til natskiløb i drift. Derudover er der for skitursvandrer hver tirsdag på samme tid familienedkørslen oplyst til natskiløb. Lifterne er lukket på det tidspunkt. I nærheden af Oberau i Wildschönau er der onsdag og torsdag mellem kl. 19.30 og 21 mulighed for at benytte to snedækkede store pister til natskiløb eller natkælk i Roggenboden. Billetter til natskiløb i Reith og Roggenboden kan købes på destinationerne.

Afterskiing Oberau

Oberau er et meget godt udgangspunkt for skiløbere, som ud over bevægelse også har brug for afslapning. Alligevel byder Oberau også om aftenen på afveksling med barer og kroer, der indbyder til hygge og afslapning efter en lang dag på pisten.

Siden sæsonen 2016/2017 har alle vintersportsfans ved Markbachjoch kunnet glæde sig over tilbuddet i den nye skihytte Norderbergalm. Her serveres kolde og varme drikkevarer og lokale retter.

Hvis man alligevel har brug for lidt afterskiing, kan man let køre med "Nightliner" til andre steder i Wildschönau. Anbefalelsesværdigt er for eksempel "Stadl", "Bobo's-Heustadl-Bar" direkte ved siden af Markbachjoch-banens dalstation eller "Gruttn Bar" ved Schatzberg-banens dalstation.

Hvis man om aftenen stadigvæk ikke har fået nok af at stå på ski, kan man benytte sig af tilbuddet i bydelen Roggenboden: Her afholdes løbende natkælketure og natskiløb.

Hvis man mere er til afslapning og romantik, bør man tage en oplevelsestur med bumletoget i "Geheimnisvolle Schlucht" med fakkelvandring og gløgg. Også eventyrlige hestekaneture eller en vintervandring gennem Wildschönau vil helt sikkert blive mindet mange år efter.

Snowpark: Family-Park Schatzberg Oberau

Skiområdet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau" har ikke kun flotte pister, men også fantastiske freestyle-muligheder. Ved Schatzberg i nærheden af Thalerkogllift er der en snowpark får både professionelle og uerfarende. Skal der afslappes i dag, eller gives den en ekstra skalle på pipen? I "Family-Park" er der i hvert fald for begyndere to straight boxes og en rainbow box med hver en længde på 4 m, en 6 m kicker og en pukkelpist. Er det for kedeligt? Så er de højere varianter måske lige det! Den 8 m straight-, curved-, kinked boxes lader ingen ønsker stå åbne for adrenalinjunkier og inviterer til "meet and greet" foran et betagende landskab. Ikke mindst har også en 130 m lang halfpipe og en kicker med en 14 m table fundet deres pladser i parken og muliggør forskellige konkurrencer. I "Family-Park" går det ikke kun ud på at have det sjovt, men også på at komme sammen og fælleshygge. "Race `n` boarder area" rummer nogle yderst specielle elementer for de mest kræsne.

Skiområdet Ski Juwel er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig