Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Tux

64 Antal bedømmelser:

98 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,4
Information omkring skiområdet
Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000
Højeste punkt: 3.250 m
Laveste punkt: 630 m
Højde skiby: 1.300 m
Lifter i alt: 80
Slæbelifter: 41
Stolelift: 23
Kabinebaner: 16
Pister i alt: 196 km
Pister:
54 km
Pister:
98 km
Pister:
44 km
Skiruter: 23 km

Skiområde Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000

Skiområde Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000

Med "Zillertaler Superskipass" har gæsterne valget mellem 530 km pister i Zillertal Arena, ved Mayhofens bjergbaner, i Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, i skiområdet Hochzillertal - Hochfügen - Spieljoch samt Wildkogel-Arena i Bramberg. Skiområderne er på perfekt vis forbundet med hinanden via en gratis bus- og baneforbindelse. I en del år har Zillertal Arena budt på gratis Wi-Fi net i skiområderne! Man kan derfor ikke blot glide over den hvide snepragt og nyde solen, men også dele de nyeste oplevelser og højdepunkter direkte med de kære derhjemme (se skiregion).

Ski-& Gletscherwelt Zillertal 3000 forener skiområderne omkring Ahorn, Penken, Rastkogel, Eggalm og Hintertuxer gletsjeren. I hele området er der 196 km pister samt 23 km skiruter) og 80 liftanlæg i 630 m til 3.250 m højde!

Med liftkortet "Hintertuxer Gletscher" har man adgang til 60 km pister. Hintertuxer gletsjeren er selv om sommeren særlig snesikker og byder på vekslende nedfarter. Om man tager den 12 km lange dalnedfart fra den tilfrosne væg, tester pukkelpisten ved Olperer eller dog hellere vil nyde dybsneområdet ved Kaserer, der mangler ikke noget at vælge imellem! Et yderligere højdepunkt er gletsjer-runden, hvor man på én dag overvinder 15.000 højdemeter og 60 km nedfarter. OBS! Ved bookinger i forsæsonen (oktober-november) er kun liftkortet "HIntertuxer Gletscher" inkluderet.

Pisterne ved Eggalm byder på et fantastisk blik over Tuxertal og over skiområdet ved Rastkogel, hvis lifter for nylig for størstedelen har fået vejrbeskyttelse og opvarmede sæder, kan skigyngen ved Penken og Horberg også nås. Udover den legendariske Harakiri-Piste ligger den veludstyrede "Penken Funpark" i særklasse også her.

Uden direkte forbindelse til Tux, og som kun kan nås via Mayrhofen, venter der gæsterne ved Ahorn et lille, men fint begynderområde med Østrigs største pendelsvævebane.

Skiområdet Tux/Hintertuxer Gletscher blev 2014 kåret som det bedste skiområde indenfor kategorien "snesikkerhed". Gletsjerskiområdet garanterer vintersport hele året rundt.

Siden vinteren 2017/2018 har 10-pers. gondolbanen Finkenberg I været i drift. Den erstatter 4-pers. kabinebanen ved dalstationen i Finkenberg og transporterer 2.400 personer pr. time i 56 kabiner fra dalen op på bjerget. Med kortere køretider, opvarmede sæder og Wi-Fi bydes passagerne på meget komfort.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Tux

Rundt om Tux i skiområdet ski- og gletsjerverdenen Zillertal 3000 kan man ikke kun gøre nat til dag ved afterskiing. På mange af de nærmest beliggende pister indbydes skiløberne til natskiløb. I mørket på de oplyste pister i Zillertal hersker der en helt særlig stemning. Natskiområderne i regionen er kreative i at byde på underholding, som fx fra akrobatiske indslag og til lysshow. I Hochzillertal står hele 5 km perfekt præpareret piste til rådighed til natskiløb. Hermed får man ikke blot om dagen ved skiløb skønne oplevelser for pengene, men kan også glæde sig over skifornøjelse til et godt stykke ud på aftenen.

Afterskiing Tux

Afterskiing udbuddet i Tux er stort: "Hohenhaus-Tenne" ved dalstationen ved Tuxer gletsjeren indbyder allerede tidligt på en omgang. Derefter lokker de talrige diskoteker og barer til at feste indtil den lyse morgen. På "Tux 1" er der regelmæssige optrædener fra schlager-stjerner. Derudover tilbyder Tuxer natbusser sikker transport til indkvarteringen!

Et highlight er kælkning på en af de tre belyste kælkebaner – naturligvis med efterfølgende hytteaften! Om dagen kan gæsterne i Tuxertal bl.a. tage på vintervandring, isklatring og drageflyvning. I sportcentrum er der mulighed for keglespil, tennis, squash og billard. På naturskøjtebanen er det muligt at stå på skøjter eller spille isstok, som tilmed er belyst om aftenen!

Snowpark: Snowpark Betterpark Tux

Ved Hintertuxer Gletscher er der en meget speciel snowpark: "Betterpark". Parken er velegnet får både begyndere og professionelle. Easy line, medium line, pro line, rail line og box line kræver kreativitet og originalitet. Derudover er der også en 100 m lang superpipe, som afrunder tilbuddet. I 3.200 m højde og et stort areal inviterer "Betterpark" alle dem, der vil følge lidenskaben foran et imponerende landskab.

I Mayrhofen finder funsports-entusiaster et meget specielt highlight: "Vans Penken Park", som i 2010 blev valgt til Europas bedste snowpark. Parken er opdelt i 4 forskellige arealer. Man kan træne skills i fun area, medium area, advanced area eller i pro area. Også de små freestyle-begyndere har i KIDS Park fremragende muligheder for at øve sig på kickers og butter-boxes. For de voksne gæster er der i de forskellige arealer boxes, rails, tubes, jibs, butter-boxes og 2 specials: en endsection og den multijib "Beastbox" i pro area.

Adgang til parken ligger i 1.800 m højde mellem 2.000-eren Rastkogel og Horberg. Parken har derudover en egen 4-pers. stolelift, der hedder "Sunjet" og fører direkte hen over pro line. Derved kan gæsterne også fra højt oppe iagttage og beundre de professionelle. Regelmæssigt afholdes der specielle events og konkurrencer.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000 er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000

Anmeldelsen Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000 sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Tux

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Tux

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.