Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Wagrain

237 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 9,2
Information omkring skiområdet
Salzburger Sportwelt
Højeste punkt: 2.188 m
Laveste punkt: 600 m
Højde skiby: 850 m
Lifter i alt: 90
Slæbelifter: 35
Stolelift: 36
Kabinebaner: 19
Pister i alt: 250 km
Pister:
101 km
Pister:
134 km
Pister:
15 km

Skiområde Salzburger Sportwelt

Skiområde Salzburger Sportwelt

Med liftkortet "Ski Amadé" har gæsterne adgang til 760 km pister samt 270 lifte i det kæmpe store skiforbund!

Salzburger sportsverden ligger direkte i centrum af "Ski Amadé" og byder på de ideelle betingelser for en god skiferie! Alene her er der 240 km pister og 91 liftanlæg i 619 - 2.188 m højde. De brede skiforbindelser Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee og Flachau/Wagrain/St. Johann er topområderne i forbundet og er kendt for events som alpine verdensmesterskaber i Flachau. Derudover er der i hele skiområdet, i hytterne og liftstationerne i alt 400 Wi-Fi hotspots.

Familier, begyndere og langrendsløbere finder her alle udfordrende pister og områder, begyndere finder egnede områder ved Zauchensee. Diverse funparks ligger klar til snowboarderne, som f.eks. Absolut Park i Flachauwinkl.

Skiområdet Flachau-Wagrain-Alpendorf er især kendt for sine moderne lifte og baner. De godt udstyrede stolelifte råder næsten alle over vejrbeskyttelse og opvarmede sæder.Et nyt highlight finder man i Wagrain-Kleinarl, hvor de to skibjerge Grießenkareck og Grafenberg er forbundet med hinanden. Svævebanen "G-link" fører og dalen og fra mellemstationen "Flying Mozart" til knudepunktet mellem Grafenberg Express I og II. De to nye kabiner har plads til op til 130 personer.

Også børne- og familievenlighed skrives med stort i skiområdet. det byder på 11 skiskoler, børnepasningsindretninger, skilejeundervisning til de helt små fra 2 år og skibørnekurser til børn fra 4 år. Andre highlights er Wagrainis Winterwelt, Alpine Coaster i Flachau og Teufelsweg.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Wagrain

Afterskiing skrives i Wagrain med store bogstaver og fed skrift. Her er der fest og farver og noget for enhver smag – rustikke hytter, våd feststemning, trendy cocktailsmagning, udbuddet er ikke lille. Masser af restauranter som bare lokker med regionale specialiteter. Er man mere til andre fritidsaktiviteter, så er der masser af sjov at finde i vandlandet "Wasserwelt Amadé" med over 450 m² vandareal. I det store anlæg finder man bl.a. oplevelsesbassiner, vandrørsrutsjebaner, strømkanal, babybassin, sauna og whirlpool. Derudover tilbydes også hestekaneture og isstokspil, vandringer med snesko eller kælkning, også om natten på den belyste kælkebane. Tennishallen, 2 curlingbaner samt 20 km vintervandreruter og en klatrevæg står også til rådighed til aktive stunder.

Snowpark: Absolut Snowpark Wagrain

I Salzburger Sportwelt ved Shuttleberg i nærheden af Flachauwinkl er der et helt specielt freestyle-highlight. I "Absolut Park" kan alle adrenalinjunkier, både begyndere og professionelle, boltre sig. Det starter med 5-er Kickerlinen, som starter ved udgangen af 6-er "Absolut Shuttle. Ekstraklassen underbygger linen med "Spring Battle", som afholdes her. Dette er Østrigs mest kendte 'on mountain' Snowboard Contest. Direkte ved siden af kickerline finder man railline. Her kan ridere vis deres skills ved kinked rail, rainbow rail, hand rail, flere boxes, downrails, downrails og en double kinked rail. I easy jibpark, som er shaped i Skaterpark-style, kræves kreativitet og spontanitet.!

Men indenfor obstacle-tilbuddet var det ikke det hele. "Absolut Park" beriges ikke kun af den 100 m lange halfpipe med 4 m høje vægge, men også af en superpipe. Det 160 m lange monster ligger direkte overfor dalstationen "Family Shuttle. Derudover er der ikke kun et almindeligt chill areal, men endda et helt "Chill House". Her opfyldes så også de sidste freestyle-drømme, for her er der ud over fed musik, videowalls og nok plads til at afslappe også en mini skate ramp og en massiv boalderklippe.

Der findes også en funslope med diverse bølger, stejle kurver, små hop og meget mere.

Derudover finder man et yderligere "Schmankerl" ved Shuttleberg. Burton og Absolut Park teamet har også i Flachauwinkl med "The Stash" sat et mesterværk i landskabet. Her er konceptet meget specielt, fordi kreativiteten skal sættes under bevis i harmoni med naturen. De sjove og lette forhindringer kan køres på helt forskellige måder. Derudover finder man "Lil' Stash" ved udgangen af "Powder Shuttles", der er velegnet til de små. Her venter en ensartet freestyle-oplevelse på dig!
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Salzburger Sportwelt er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Salzburger Sportwelt

Anmeldelsen Salzburger Sportwelt sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,5 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Wagrain

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Wagrain

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.