Award
Kundevurdering

Westendorf

257 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 9,3

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 1.869 m Kabinebaner: 16
Laveste punkt: 620 m Pister i alt: 288 km
Højde skiby: 783 m
Pister:
126 km
Lifter i alt: 90
Pister:
127 km
Slæbelifter: 39
Pister:
35 km
Stolelift: 35

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Med liftkortet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" får man adgang til et af verdens største og mest moderne skiområder! Flere gange i træk er SkiWelt endda blevet kåret til et af verdens bedste skiområder! 90 moderne liftanlæg, 288 km pister samt fem snowparker sikrer snesjov til den store guldmedalje. Her kan såvel store som små, begyndere eller eksperter boltre sig efter bedste evne.

Med gondolbanen kommer man hurtigt til skiområdet, som ikke kun har mange pister til øvede og den populære funpark "Big Playground", men også et begynderområde i dalen. Derudover byder Westendorf på forbindelser via Kandler-nedfarten til den modsat liggende side af Brixental ─ og herfra til hele skiområdet! Især dalnedfarten fra Hohe Salve lover en grænseløs pistefornøjelse. I tillæg har man herfra mulighed for natkælk over en strækning på i alt næsten 8 km.

Nydelsesløbere og begyndere, men også øvede får rigtig meget ud af området. I Söll ligger Østrigs største natskiområde med ca. 10 km pister, som både er velegnet til begyndere og øvede. Freeridere kan fx boltre sig i Hopfgarten. Skønne øjeblikke og pauser får man på et af 80 spisesteder, som ligger fordelt over hele skiområdet. Børneskilandet "Hexenwiese" med vippe, heksepukkel, tunnel samt et bad og meget mere er et paradis for de små skiløbere. Desuden byder skiskolen Söll på alderssvarende kurser til alle børn samt børnepasning i alle aldersklasser.

Er du af sted med børnene, skal du absolut teste den nye oplevelses-10er-gondolbane i SkiWelt Söll! Rundt om temaet "Hans im Glück" (dansk: Lykkehans) er der meget at opdage!

Et særligt højdepunkt i Skiwelt Westendorf er desuden "Skimovie"-strækningen ved Schneeberg. På denne strækning optages alle nedfarter og man kan derefter hver aften downloade sin egen video og se den igennem på skærmen og endda sende den til vennerne.

Har man stadigvæk ikke nok, kan via Ki-West-nedfarten og en kort bustur komme til det nærliggende skiområde Kitzbühel. Her bliver med udvidelsen til liftkortet Super Ski Card (se skiregion) skifornøjelsen endnu større: Med dette liftkort oplever man ubegrænset pistefornøjelse i 22 skiregioner i Tyrol og Salzburg med 938 lifter og over 2.750 km pister!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Westendorf

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental finder man i Söll, Brixen og Westendorf flere muligheder for natskiløb. I Brixen oplyses derudover gennemgående indtil kl. 19 den 300 m lange blå natskipiste ved Schusterbühel-liften indtil kl. 19.

Højdepunktet indenfor natskiløb venter dog i SkiWelt Söll. Her finder man Østrigs største natskiområde! Onsdag til lørdag er der her 10 km præparerede pister til rådighed til langt ud på aftenen. De fem nedfarter ved gondolbanen Hochsöll samt stolelifterne Keat og Hexen6er oplyses indtil kl. 21.30 med projektørlys. Ud over talrige nedfarter oplyses også fun-arenaen "Hans im Glück" ved 4-pers. stoleliften. Natskiløb i Söll er særdeles usædvanlig og så omfattende, at der skal købes et ekstra liftkort.

Derudover bliver den 500 m lange øvelsespiste ved 4-pers. stoleliften i Westendorf oplyst hver tirsdag indtil kl. 21. Også i Westendorf og Brixen skal der betales særskilt for denne skifornøjelse om aftenen.

Afterskiing Westendorf

I Westendorf er der også om aftenen et afvekslende program: Traditionelle bjerghytter, skønne barer og caféer og forskellige diskoteker med livemusik byder velkommen! „Gerry’s Inn“, "Karat-Bar-Pub-Lounge" eller "Moskito" er kendt udover Westendorfs grænser og står for afslappende afterskiing-stemning.

Mere hyggeligt er det i restauranterne og værtshusene i den charmerende landsby, som forkæler gæsterne med både lokalt og internationalt køkken. Ligeledes kan en udflugt til nabobyerne Söll, Ellmau, Kitzbühel og Kirchberg anbefales, som især vil begejstre natravnene og shoppingfans.

Snowpark: Big Playground Westendorf

I SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er der flere fede snowparker. Ved Westendorf ligger "Mini Playground" og "Big Playground". "Mini Playground" på øvelsesliften bringer glæde med Mini-Cross Line og Mini-Jib Line, som består af bølger, stejle kurver, job boxer og jumps, som specielt er egnet til begyndere og små ridere.I tillæg byder parken på en Mini-Cross Line.

Desuden byder "Big Playground" også begyndere og op til professionelle på en masse freestyle-muligheder. På Easy Line kan begyndere teste sig selv på slide-elementer. Pro Line står klar til de øvede og består af en Jump-Line og Jib-Line med bonks, boxer og rails. I tillæg byder super-cross line med snake-run og banked slalom på en masse sjov for begyndere samt for øvede. Ligeledes er der i parken et "chill-område". Den helt specielle freestyle-perle er helt sikkert et besøg værd.

Skulle dette ikke være nok, så findes der tre snowparker mere i SkiWelt, "Skiparcours Hans im Glück", "Kaiserpark" ved Ellmau og "Crazy Kangaroo Park" ved Salvenmoos, hvor man takket være projektørbelysning fire gange om ugen kan schredde rundt på funslopen.

For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Anmeldelsen SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Westendorf

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Westendorf

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter