Kundevurdering

Zell am See

821 Antal bedømmelser:

94 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 8,8
Pisteplan
Information omkring skiområdet
Schmittenhöhe - Zell am See
Højeste punkt: 2.000 m
Laveste punkt: 760 m
Højde skiby: 750 m
Lifter i alt: 28
Slæbelifter: 9
Stolelift: 10
Kabinebaner: 9
Pister i alt: 77 km
Pister:
30 km
Pister:
28 km
Pister:
19 km
Skiruter: 8 km

Skiferie Zell am See - perfekt bjerg-sø-panorama!

Zell am See

Zell am See ligger i en højde af 750 m i udkanten af nationalparken Hohe Tauern i Østrig. Kommunen er omgivet af mægtige bjergtoppe, gletsjere og mindre bakker og ligger, som navnet antyder, idyllisk ved bredden af Zell-søen. Det lokale bjerg i Zell am See, det 2.000 m høje Schmittenhöhe, giver feriegæsterne mulighed for at opleve den storslåede natur og sportslige udfordringer, især om vinteren. Den gamle bydel Zell kan se tilbage på en lang historie, der går helt tilbage til den tidlige middelalder. I dag er Grand Hotel Zell am See især værd at kigge nærmere på. Det berømte hus er blevet et vartegn på grund af sin beliggenhed direkte ved bredden og sin imponerende arkitektoniske stil.

Zell am See er turistcentrum og hovedstad i Pinzgau-regionen og byder på alt, hvad hjertet begærer. Ud over vintersport og perfekt adgang til flere nærliggende skisportssteder tilbyder Zell am See mange andre begivenheder og muligheder for fritidsaktiviteter. Fra bjergfestivaler, hundeslædeløb eller skøjteløb på Zeller See bliver det aldrig kedeligt her i byen. Og for dem, der stadig er modige om aftenen, kan de bogstaveligt talt prøve lykken i kasinoet i Zell am See.

Er man på udkig efter afslapning, findes den ikke kun i naturen omkring Zell-søen, men også i det nærliggende TAUERN SPA eller ved vinteraktiviteter som snowkite, stavgang og - helt klassisk - skiløb i Schmittenhöhe - Zell am See skiområdet.

Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun ligger i hjertet af Salzburger Land og er et af de mest kendte og mest betydningsfulde ferieområder i hele Østrig. Området er domineret af de omkringliggende bjerge Kitzsteinhorn (3203 m), Schmittenhöhe (2000 m) og Maiskogel (1675 m) og som en del af Hohe Tauern, er regionen lig med masser af action på pisterne. Udover afvekslingsrige og særdeles snesikre pister pga. gletsjeren ved Kitzsteinhorn, byder regionen på masser af aktiviteter og masser af afterskiing, alt det som giver den perfekte skiferie.

Transport Zell am See

  • Med tog: Zell am See (i byen)
  • Med fly: Salzburg (ca. 80 km), Innsbruck (ca. 150 km), München (ca. 200 km), Klagenfurt (ca. 225 km)

Indkvarteringer i Zell am See

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Zell am See

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter