Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Zell am See

709 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 8,8
Information omkring skiområdet
Schmittenhöhe - Zell am See
Højeste punkt: 2.000 m
Laveste punkt: 760 m
Højde skiby: 760 m
Lifter i alt: 30
Slæbelifter: 11
Stolelift: 10
Kabinebaner: 9
Pister i alt: 77 km
Pister:
30 km
Pister:
28 km
Pister:
19 km
Skiruter: 8 km

Skiområde Schmittenhöhe - Zell am See

Skiområde Schmittenhöhe - Zell am See

Med liftkortet "Ski Alpin Card" har man adgang til imponerende 408 km pister i Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn samt skiområderne omkring Zell am See/Kaprun. Alt sammen under mottoet "1 Ticket, 3 Regionen, unendliche Berge" (1 billet, 3 regioner, endeløse bjerge).

I Zell am See er der adgang til 138 km pister og over 47 moderne liftanlæg i begge skiområder Maiskogel og Schmittenhöhe samt i gletsjerskiområdet ved Kitzsteinhorn, der strækker sig op i 3.203 m.

Med liftkortet "Kitzsteinhorn-Kaprun" (lavsæsonen) kan man benytte det snesikre skiområde. Med 41 km bydes der her overvejende på middelsvære pister til begyndere og nydelsesskiløbere. Brede carving-pister og lange sportslige nedfarter som den 5 km lange piste fra bjergstationen ved Magnetköpfl-liften får hjertet til at slå lidt hurtigere. Fra Kaprun kommer man til gletsjeren med den såkaldte gletsjerjet eller panoramabanen eller fra december 2019 med K-onnection direkte fra centrum.

Fra Zell am See kommer man med CityXpress, TrassXpress eller Schmittenhöhen-banen hurtigt til skiområdet Schmittenhöhe (2.000 m), der byder på nedfarter i alle sværhedsgrader. Øvede kan kaste sig ud på den ca. 4 km lange Trass-nedfart, som er den mest krævende i hele skiområdet eller på Black Mamba med et fald på 63 %.

Skiområdet Maiskogel er med sin store andel af brede og blå pister derimod særdeles velegnet til familier. Ved Maiskogelköpfel-liften finder man også med ca. 7 km den længste nedfart i skiregionen.

Til freestylere har alle 3 skiområder en egen snowpark med tables, slides og jumps. Også freeridere finder her masser af muligheder. I alt er der her fem freeride-ruter og et omfattende informationssystem med infobase og info-punkter. Freeridere kan boltre sig på det frie skiareal under Sonnkogel-banen.

Som speciel service tilbyder skiområderne rundt omkring Zell am See og Kaprun gratis Wi-Fi ved forskellige hotspots i hele skiområdet. Super nemt kan man uden problemer surfe på nettet, downloade snenyheder og poste billeder!

Fra december 2019 er Schmittenhöhe forbundet med Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Den helt nye zellamseeXpress kører nu fra Viehhofen til Glemmtal. Seks kabiner har en jukeboks, hvor man kan tilslutte sin egen musik. Mellem Viehhofen og Vorderglemm kører der i tillæg en skibus. Indtil 2023 skal Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn og skiområdet Zell am See-Kaprun lægges helt sammen med hinanden. Dette vil gøre skiområdet til Østrigs størst sammenhængende skiområde.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Zell am See

Til de skiområder i Østrig, hvor man også kan stå på ski om aftene, hører også skiområdet Zell am See-Kaprun. Natskiområdet ligger i Zemm am See ved Ebenbergbahn. På natski-dage lukker Ebenbergbahn allerede kl. 15. Fra kl. 18.30 til kl. 21 kan man derefter benytte den 1,5 km lange belyste piste "Nightslope" (hver tirsdag, torsdag og fredag). Det specielle ved denne natskipiste er udsigten over dalen med de mange belyste huse i Zell am See. Med et gyldigt liftkort, som gælder flere dag i træk, kan du gratis stå på ski på natskipisten. Uden gyldigt liftkort kan et aften-liftkort købes på stedet ved liftkassen.

Afterskiing Zell am See

Afterskiing skrives med neonbogstaver i Zell am See og Kaprun. Masser af hyggelige hytter og "Jausen"stationer er allerede om dagen på pisterne det helt store tilløbsstykke. Særligt værd at anbefale er afterski-baren "Schnaps-Hans" på Schmittenhöhe samt den rustikke og hyggelige "Pinzgauer Hütte". Om aftenen inviterer masser af afterski-barer, pubs og diskoteker til et festlig besøg i Zell eller Kaprun. I regionen bliver der fejret til den lyse morgen. I barer og clubs som "Karambar", "Crazy Daisy" og "Diele" bliver der festet til den lyse morgen. Masser af andre aktivitetsmuligheder som kælkning, (både dag og nat), paragliding, skøjteløb, langrend og oplevelsesbadet med sauna fuldender der brede udbud.

Snowpark: Snowpark Kitzsteinhorn Zell am See

I de tre skiområder er der et stort udbud af freestyle. I funparken "Schmitten" på Schmittenhöhe venter der obstacles som rails, boxer og kickere overvejende til begyndere og øvede. Sjov lover også "Schmitten XXL", en 1.300 m lang funslope med bølgebane, hop, tunneler etc.

Første adresse for freestyle-fans er dog Kitzsteinhorn, her venter der adrenalinjunkier hele 4 afvekslende arealer. I "Easy Park" kan kids og nybegyndere få duften af freestyle og de øvede kan udbygge deres færdigheder. Der er en easy jibline, en rail line og 2 kickere. I "Central Park" boltrer eksperterne og de øvede sig. 6 m straight tube, forskellige rails og kicker (6 - 12 m) samt en 18 m pro jump lader intet tilbage at ønske. Helt oppe på toppen i 2.900 mer der i tillæg "Glacier Park", der dog kun har åbnet om efteråret og om foråret. Easy line, jib line og kicker line tiltaler især begyndere og øvede. Udover snowparkerne er der også en fun line med bølgebane og skrå kurver samt som det absolute højdepunkt den 160 m lange og 6,6 m høje superpipe - for øvrigt Østrigs største.

Der er også en yderligere park, der udelukkende er tiltænkt familier med børn: "Maisi-Phantasiepark" ved familiebjerget Maiskogel byder børnene de bedste betingelser med bølgebaner og små ramper til de første skrift på freestyle-området.

Udover snowparkerne er der også en 1.300 m lang funslope. Her handler det ikke kun om kunnen, men også som navnet siger, at have en gang sjov. Funslopen har bl.a. sound speed booster, rainbow bridge, kæmpesnegl og maskot.

Skiområdet Schmittenhöhe - Zell am See er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Schmittenhöhe - Zell am See

Anmeldelsen Schmittenhöhe - Zell am See sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,3 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Zell am See

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Zell am See

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele