Kundevurdering

Park City

NY!

Der er endnu ingen bedømmelser

Pisteplan
Information omkring skiområdet
Park City
Højeste punkt: 3.049 m
Laveste punkt: 2.080 m
Højde skiby: 2.134 m
Lifter i alt: 41
Slæbelifter: 5
Stolelift: 32
Kabinebaner: 4
Pister i alt: 250 km
Pister:
27 km
Pister:
152 km
Pister:
71 km

Skiferie Park City - Westernby med USA`s største skiområde!

Park City

Den lille westernby Park City ligger midt i Wasarch Mountains og samtidig kun 30 minutter væk fra Salt Lake City International Airport. I 2002 var Salt Lake City værtsby for de Olympiske Leje hvilket havde til følge, at byen blev berømt over hele jorden. En tredjedel af alle konkurrencer blev udstedet i Park Citys tre skiområder. I dag hører regionen til et af de mest populære skiresorts i USA. Husskiområdet Park City Mountain og fjekdkløfterne i nærheden danner der største skiområde i USA med i alt 250 pistekilometer. En gratis ski-shutlle forbinder byerne i skiregionen, dermed kan man også komme bekvem og hurtig til Deer Valley.

Den tidligere sølvmineby Park City ligger i 2.134 m højde og byder både på talrige pister, offpiste-nedfarter i Back Bowls og kulturelle lækkerier i den historiske Main Street med butikker, restauranter og saloons, flere galerier og museer. Afslapning får man i talrige spa- & wellnesstempler. Du kan også lave en ballontur, sneskovandring eller leje et snemobil. Ikkem mindst er nattelivet ensartet! Derudover er afstandene mellem indkvarteringer, butikker, restauranter og pister meget korte.

Wasatch Back

I Summit County ligger Utahs 39 højeste bjerge, hvilket også forklarer navnet "Summit". Kommunen ligger gennemsnitlig i 2.557 m højde. Mottoet "Greatest Snow on Earth" inviterer til at teste sne i den rene perfektion. Nærheden til lufthavnen Salt Lake City, Utahs hovedstad, byder på en god infrastruktur. De dejlige skiområder er utrolig dejlige og gør regionen til et meget specielt rejsemål.

Transport Park City

  • Med tog: Salt Lake City (ca. 50 km)
  • Med fly: Salt Lake City (ca. 75 km)

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter