Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Skiområder USA

Skiområder USA

USA byder på talrige muligheder for at udøve vintersport. Især i staterne Colorado, Nevada, Utah og Californien byder næsten enhver dal i på et eller flere skiområder. Verdensberømt er champagne powder i Rocky Mountains. På grund af den tørre luft er sneen her særlig pulveragtig og gør det muligt med perfekte dybsnenedfarter, selv for begyndere. Det særlige klima i Rocky Mountains tillader naturen, også i de højder at vegetere. Trægrænsen går her op til 3750 m højde. De største skiarenaer i Rocky Mountains strækker sig over talrige bjergtinder og råder over op til 100 liftanlæg og 4000 ha skinedfarter, herunder kendte regioner som Vail, Summit Area, Aspen-Snowmass, Lake Tahoe og meget mere. Udover de til dels meget svære pister tilbyder de fleste skiområder også bowls. Her handler det om skiruter, som ikke bliver præpareret. Talrige nordamerikanske skiområder er ofte udtrækningsbyer til WorldCup løb og alpine verdensmesterskaber. I skiområder som Vail/Beaver Creek og Aspen-Snowmass er jetsettet ligeledes på tur. Her kan det undertiden ske, at George Clooney eller Arnold Schwarzenegger sidder ved siden af i liften. Service skrives med stort i de nordamerikanske skiområder. Der er knap kø ved liftstationerne, servicefolkene i skiområderne forsørger skiløbere med vand og solcreme, på de kolde dage får gæsterne udleveret uldtæpper i stoleliftene til at varme sig på.

Afterskiing USA

Keep the party going! Dette er mottoet indenfor afterskiing i USA. Om man er i Colorado, Californien eller andre skiregioner: Overalt er der talrige afterskiing-muligheder, som ikke kun er populært blandt det unge publikum. Hvis man er til det mere hyggelige, kan man tilbringe en romantisk aften ved den knitrende kamin i en af de bedre restauranter. I øvrigt bliver borde normaltvis ikke forudreserveret, men derimod venter man i et rum eller ved baren indtil det næste bord bliver ledigt. Det amerikanske køkken er kendt for tilberedning med grillet oksekød. I ingen andre lande bliver kødelskere stillet så meget tilfredse. Om det er filet mignon, New York steak, t-bone-steak, burger osv., hver dag kan man spise en anden kødret. Da tjenere kun får en lav løn, er de afhængige af gæsternes drikkepenge. Besøgende bliver derfor venligt og imødekommende betjent, men for dét, forventes der et drikkepengebeløb på ca. 20 %. Udvalget af sportslige aktiviteter er, som næsten alt andet i USA, stort: sneskovandringer, snowmobil-ture, kaneture med hest og hunde er blot enkelte eksempler.

Udflugtsmål USA

"Landet med ubegrænsede muligheder"- USA´s øgenavn afslører det allerede: At henvise til alle seværdigheder i USA ville tage flere timer. Derfor fremhæver vi kun nogle få tips.

Las Vegas: Kæmpestor og meget farverig - der er nok egenskaber, der beskriver Las Vegas bedst. Ved en gåtur langs den berømte Strip kæmper de store casino-hoteller for besøgernes opmærksomhed. F.eks."Venetian" med de rekonstruerede kanaler eller "Luxor" med en 30 m høj pyramide. Store shows som Cirque de Soleil eller den fra David Copperfield tiltrækker mange gæster. Kun én ting søger man forgæves: stilhed. San Francisco overbiveser med postkort-motiver: Udsigt fra Alamo Square over de victorianske huse, Lombard Street eller den berømte Golden Gate Bridge. Golden Gate Recreation Area, dynelandskabet samt strand og skove og ikke mindst fængsel-øen Alcatraz hører med til et 300 kvadratkilometer store parklandskab. Et yderligere "Must" for turister: en tur med cable car. Og ikke mindst også en tur til Los Angeles. Har kan besøgene køre rundt i Hollywood, gå langs Walk of Fame med mere end 2.300 stjerner og her kan man udforske filmens verden i Universal Studios.

Uforglemmelige billeder bydes der også ved Grand Canyon. Colorado River har udformet denne 450 km lange og 1,6 km dybe kløft i Colorado-plateau. Et spektakulært syn, som især kan nydes fra udsigtspunkterne i de sydlige egne. Modige kan vove at tage en tur over den 22 m lange glasbalkon Skywalk. Ved Craters of the Moon National Monument i Idaho finder man et landskab som på månen. Lavastrømme har efterladt et kæmpe område med uslebne sten og næsten ingen vegetation i midten af sletten af Snake River. Ikke naturen, men tværtimod den amerikanske billedhugger Gutzon Borglum har skabt nationalmonumentet af de fire præsidenters hoveder. George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln er hugget i sten og er 18 m høje.

Værd at se er også nationalparkerne. Den ældste er Yellowstone Nationalpark, hvor man kan kigge på i alt 250 gejsere. Yosemite Nationalpark er berømt for granitklipperne. "El Capitan"er f.eks. 2.307 m høj og samtidig én af verdens største monolitter.

Byer USA

Kort forstør

By (region) højde-by Skiområde pister Skiområde
fratil
2.134 m Park City 250 km 2.080 - 3.049 m
2.445 m Vail 234 km 2.457 - 3.433 m