Med kæresten undervejs – romantisk skiferie

Kast blikket udover et fantastisk bjergpanorama og står man direkte foran en præpareret piste er skiløber-lykken nærmest perfekt. Men kun næsten. Den skønneste skiferie er nemlig, hvis man kan opleve sport, sjov og nydelse med sin partner. Oplev Alpernes fortryllende bjerge sammen som par, f.eks. på pisten, ved en fakkelvandring, i de unikke bjerghytter, på en kælketur eller en rolig hestekanetur i det uberørte vinterlandskab. Kig nu vores tilbud igennem og book din skirejse for to!

Med kæresten undervejs – romantisk skiferie
Med kæresten undervejs – romantisk skiferie

Skirejser for par

Vi sørger for, at du føler dig godt tilpas og kan koncentrere dig om jeres tosomhed. Du har for det meste uden stress og jag adgang til det nærmeste skiområde direkte fra indkvarteringen. Du nyder romantiske timer for to ved spisning, i baren eller i saunaen. Afslut en skøn skidag fx med en romantisk middag med levende lys eller forkæl dig og din partner og book et luksus- og wellnesshotel. Her kan du lade dig forkæle i spa-området eller nyde det omfattende menukort i All-Inclusive-tilbuddet. Under alle omstændigheder kan du nyde den dejlige tosomhed i de smukkeste regioner i Alperne. Vil du være helt sikker, hvad angår romantik og ro, så kig efter vores Adults Only-hoteller. Her skal gæsterne som minimum være 16 eller 18 år, så du ikke nødvendigvis skal dele svømmebassinet med en flok børn.

Hvorfor en romantisk vinterferie for to?

Skulle du virkeligt stadig stille dig dette spørgsmål - vi har svarene! En skiferie som par byder på alt, hvad der binder jer endnu tættere sammen: Indkvarteringerne i skiområderne er tit indrettet meget hyggeligt, som gør atmosfæren helt speciel. Desuden holder I ferie på steder, der også udenfor juletiden lægger stor vægt på lysdekoration. Hermed bliver en gåtur om aftenen i et romantisk skiområde endnu skønnere end den allerede er i bjergene under den for det meste klare stjernehimmel. En skiferie som par byder desuden på en perfekt blanding af aktivitet og afslapning. I boltrer jer om dagen på pisten, snakker sammen i liften, nyder en gang frokost i en af de rustikke bjerghytter! I slapper af om eftermiddagen på indkvarteringen med svømmehal, sauna og/eller massager, inden I nyder en romantisk menu om aftenen med bjergblik. Så uanset hvordan man vender og drejer det - det hele taler for en skirejse som par!

Hvad skal man være opmærksom på ved en skirejse for to?

En skiferie bliver en succes, hvis du vælger den rigtige indkvartering - og det uanset om du tager på skiferie som par i Østrig, Frankrig, Schweiz eller Italien. Inden booking skal du spørge dig selv, hvad du forventer af indkvarteringen. Skal der være et bredt wellness-tilbud? Så klikker du i vores filterfunktion på punktet "Wellness". Eller er det vigtigt, at indkvarteringen ligger tæt på liften? Så vælger du i filteret "Ved pisten". Du har andre prioriteter? Vi har helt sikkert noget passende for to blandt vores mange skirejser!