Luksusferie - Ønsket om komfort og nydelse opfyldes!

Sauna- og badelandskaber med saltstene, udendørspanorama-pool, inkluderede drikkevarer og en hyggelig vin- og cigarlounge med hygge foran pejsen hører med til din perfekte skiferie? Så er SnowTrex stedet for dig!

Vores luksuriøse 4- og 5-stjernede indkvarteringer lokker ikke blot med komfortabel, moderne og elegant indretning, også den unikke atmosfære indbyder til nydelse. Luksusferie i de skønneste områder i Østrig, Italien og Frankrig ─ hos os bliver med garanti alle stillet tilfreds!

Luksusferie - Ønsket om komfort og nydelse opfyldes!
Luksusferie - Ønsket om komfort og nydelse opfyldes!

Luksus skiferie Østrig

Østrig er en perle for luksus-skiferiegæster, kendt for sin kombination af fremragende skisportssteder og eksklusive indkvarteringer. Oplev førsteklasses resorts som Lech am Arlberg eller Kitzbühel, der inspirerer med deres kombination af krævende pister, luksuriøse hoteller og førsteklasses wellness-faciliteter. Nyd det eksklusive østrigske køkken og den fremragende service på disse destinationer.

Alle tilbud i Østrig

Luksus skiferie Frankrig

I Frankrig finder du luksus på pisterne på en række eksklusive skisportssteder. Disse steder tilbyder elegante indkvarteringer, kendte skiskoler og førsteklasses gastronomi. Ud over enestående skioplevelser tilbyder de også luksuriøse aktiviteter som spa-besøg og gourmetmiddage. Oplev den franske elegance og enestående service, der gør en fransk skiferie til en unik oplevelse.

Alle tilbud i Frankrig

Luksus skiferie Schweiz

Schweiz, med feriesteder som Verbier, Zermatt og St. Moritz, byder på uovertruffen luksus. Glæd dig til førsteklasses skiforhold, luksuriøse hytter og eksklusive spa-faciliteter. Nyd kulinariske højdepunkter på stjerne-restauranter, og oplev førsteklasses service. Mange resorts tilbyder ekstraordinære aktiviteter som heli-skiing og private skiture. Schweiz er en drømmedestination for alle, der leder efter noget særligt.

Alle tilbud i Schweiz

Luksus skiferie Italien

Italien kombinerer fremragende skiløb med dolce vita på luksuriøse feriesteder som Cortina d'Ampezzo og Madonna di Campiglio. Der venter stilfulde indkvarteringer, førsteklasses pister og eksklusive afterskiing-oplevelser. Nyd det italienske køkken på gourmet-restauranter, og slap af i luksuriøse spabade. Italiens skisportssteder er perfekte for alle, der leder efter eksklusiv komfort og en stilfuld atmosfære.

Alle tilbud i Italien

Luksus skiferie Tyskland

I Tyskland finder du luksusskiferier på førsteklasses skisportssteder som Garmisch-Partenkirchen eller Oberstaufen. Nyd førsteklasses indkvarteringer, gourmet-restauranter og førsteklasses wellness-faciliteter. Skisportsstederne byder på fremragende pister og moderne liftanlæg. Udenfor pisterne venter kulturelle oplevelser og eksklusive shopping-muligheder.

Alle tilbud i Tyskland

Luksus skiferie Polen

Polen byder på luksuriøse skiferier på feriesteder som Zakopane. Her venter eksklusive resorts, førsteklasses wellness-faciliteter og gourmet-restauranter med lokalt og internationalt køkken. Skisportsstederne byder på velpræparerede pister og topmoderne faciliteter. Nyd Tatra-bjergenes charme og den polske gæstfrihed, som vil gøre din luksus-skiferie uforglemmelig.

Alle tilbud i Polen

Luksus skiferie Andorra

Oplev luksussen på de andorranske skisportssteder Grandvalira og Vallnord, der er kendt for deres førsteklasses pister og eksklusive wellness-faciliteter. Nyd god mad og varierede aktiviteter som sneskovandringer og hundeslædekørsel. Andorra kombinerer fremragende skiløb med toldfri shopping og luksusindkvarteringer, ideelt til en krævende skiferie.

Alle tilbud i Andorra

Hvad betyder luksus på skiferien?

Afspænding for krop og sjæl samt den sportslige udligning ved skiløb i skiområdet: Vi mener ikke, at der findes en bedre kombination til at slippe ud af den daglige rutine. Og suser man ikke lige rundt på pisterne, er der udover massager, behandlinger og sauna fokus på velafbalanceret kost og en sund kropsbalance. Kulinariske specialiteter støder på et stort spa- og wellnesstilbud og giver tilsammen en skiferie i særklasse. Du har et helt specielt ønske? Om vegetarisk menu, diætkøkken, skønhedsanvendelser eller babysitter - årets dejligste dage bliver ekstra forsødet.

Det rigtige skisted til luksus-skiferiegæster

Ligger man ved valg af skisportsstedet vægt på et stort udvalg af vintersportsaktiviteter, eksklusive indkøbsoplevelser og gourmet-restauranter, kan vi anbefale fx skistedet Sölden. Sölden er et sandt paradis for vintersportsudøvere og er kendt for det store pistetilbud i alle sværhedsgrader. I tillæg tilbydes der dog også afslapning på højeste niveau med udsigt til Alperne. Du har altid gerne villet lade dig forvænne som en Hollywood-star? Så er fx St. Moritz det helt rigtige sted. Atmosfæren her er en oplevelse og indbyder ligefrem til afslapning - fx i en luksus-bjerghytte. Men selvfølgelig byder også mindre og måske for dig ukendte steder på luksuriøse skiferier, som fx Waidring, Bürserberg eller Wagrain i Østrig, Oberstaufen i Tyskland eller Val Cenis i Frankig.

Hvad skal man ved rejseplanlægningen være opmærksom på?

På luksus-skiferien skal atmosfæren selvsagt passe. Med søgefiltrene på vores hjemmeside kan man ganske let udvælge, hvad der er særligt vigtigt ved indretningen af værelset eller i wellnessområdet. Hermed får du kun vist de indkvarteringer, der også passer til dig. Det er fx vigtigt, at være opmærksom på, om indkvarteringen er familievenlig eller et voksenhotel - alt efter om du rejser med eller uden børn. Men også ankomst og afrejse til en eksklusiv skiferie bør være så ukompliceret som muligt, så man allerede ankommer afslappet og skiferien dermed bliver til en stor succes!