Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Chalet Erika

NY!

Der er endnu ingen bedømmelser

Skiområde Les 2 Alpes

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 3.560 m Kabinebaner: 7
Laveste punkt: 1.280 m Pister i alt: 200 km
Højde skiby: 1.650 m
Pister:
110 km
Lifter i alt: 52
Pister:
56 km
Slæbelifter: 26
Pister:
34 km
Stolelift: 19 Skiruter: 27 km

Skiområde Les 2 Alpes

Med liftkortet "Les 2 Alpes" bliver vintersportsfans bragt op på gletsjeren i 3.560 m højde via den hurtige "Jandri Express" og via metroen "Dôme Express" indenfor et par minutter. Herfra kan gæsterne more sig fuldt ud på de 227 km pister (inkl. skiruter) på Les 2 Alpes - og hvilken udsigt! Den 6-pers. stolelift "Diable" bringer gæster komfortabelt fra byen direkte til skiområdet. Mens vovehalsene og de erfarne kan vælge mellem nogle dybsnenedfarter, har de "normale" skiløbere mulighed for at vælge mellem masser af røde og blå pister. Skiområdets længste nedfart kan helt sikkert anbefales: Fra det højeste punkt på gletsjeren går det næsten 16 km nedad indtil Mont de Lans, det laveste punkt. Herved overvinder man næsten 2.280 højdemeter! Den sværeste nedfart for adrenalinjunkier er "La Fée 5". Med sine stejle skråninger er den garanteret en fornøjelse for øvede skiløbere. Skøn er ligeledes den lette "Vallée Blanche 1", som især om morgenen er vidunderligt oplyst og byder på en fed køreglæde i retningen af solen.

Helt enestående er også begynderskiområdet, for det er ikke, som normalt, placeret nede i dalen, men absolut "on the top" i ca. 3.600 m. Dette betyder altid masser af god sne, perfekt til de første sving! Til begyndere og familier er der i området "La Toura" et udvidet og forbedret øvelsesområde samt små spring, rails og en mini pipe som legeplads til hele familien.

Det absolutte højdepunkt er Snowparken i 2.600 m højde på gletscheren, som er enestående i Europa med 2 halfpipes, et boarder-cross-strækning, talrige jumps og andre forhindringer. I "chillarea" med musik og drinks kan man efterfølgende slappe af og kigge på andre freestylere med deres spektakulære tricks. Det er ikke uden grund, at der her regelmæssigt er konkurrencer og diverse begivenheder.

Fra den 17-12-2022 til den 17-03-2023 samt fra 25-03 til 21-04-2023 har man fra et 6-dages liftkort i tillæg mulighed for at benytte skiområderne i Grande Galaxie: Stå her på ski i Alpe d'Huez/Oz/Vaujany (249 km pister) samt i Serre Chevalier (250 km), Puy St. Vincent (75 km), Via Lattea/Sestrières (400 km) og Montgenèvre Voie Lactée (75 km). Det betyder, at man i alt har adgang til over 1.200 km pister!

På turistkontoret i Les 2 Alpes er der indrettet et Wi-Fi område.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Les 2 Alpes

Som i så mange andre skiområder i Frankrig er der også i skiområdet Les 2 Alpes mulighed for at forlænge skidagen til et godt stykke ud på aftenen flere gange om ugen. Og så bliver natten gjort til dag i Les 2 Alpes: Efter den normale drift bydes der i aftentimerne på det familievenlige natskiløb. Direkte i centrum ligger et lille og fint natskiområde, der hver uge tiltrækker natteravnene. Her bliver der oplyst en ca. 500 m lang piste til natskiløb. Slæbeliften Lutins bringer såvel store som små op til den familievenlige nedkørsel, der med sin grønne markering byder på et fladt terræn. De præcise tidspunkter for skifornøjelsen om aftenen bliver bekendtgjort på det lokale turistkontor.

Afterskiing Les 2 Alpes

Overgangen fra skiløb til afterskiing er flydende, ikke kun fordi lejlighederne ligger direkte ved pisten, men også de talrige afterskiing-barer som Smithy’s Tavern. Mange gæster slutter også skidagen i Smokey Joes, topstedet når det drejer sig om afterskiing tex-mex-mad. Allerede ved frokosttid øver de første sig i afterskiing og inden de sidste har forladt stedet, er det som regel sent om aftenen.

Skulle man stadig ikke have fået nok, kan så i de mange diskoteker i Les 2 Alpes som fx i L’Avalanche Club feste og danse videre. Desuden afholdes der her løbende festivaler, koncerter og andre begivenheder, så der under skiferien er sørget for musikalsk underholding.

Ellers sørger fx bowlinghallen eller laser game for god underholding udenfor pisten. Til alle andre, der efter skiløbet leder efter flere aktiviteter, er der talrige udendørsaktiviteter som ice glider, en slags radiobil på is, snescooter-ture eller paragliding-skoler, der giver et fantastisk blik ud over det snedækkede landskab og dermed for en uforglemmelig oplevelse. Kedsomhed er ikke et kendt begreb i Les 2 Alpes om vinteren!

Snowpark: Freestyle Land Snowpark Les 2 Alpes

Snowparken "Freestyle Land", som om vinteren ligger i 2.600 m højde i Toura området og om sommeren i 3.200 m højde midt på gletsjeren, har i de sidste år været meget populær i freestyle-scenen. Ikke uden grund afholdes hér Uni Champ Contest, hvor Tyskalnds studerende battler sig i boarding og freeskiing.

Winterpark i nærheden af Toura er 24 ha stor og byder på meget freestylesjov! Slopestyle-parcour består af 3 kickers, 3 rails, 1 hip, som er forbundet med 2 quarterpipes og afsluttes med en 2-rail. Den 4 m høje kicker med 20 - 25 m table i big air zone muliggør, at man får adgang i slopestyle line efter en jumps og afslutte parcouren med hip. I Axe Pipe findes der multifunktionale tables, step up gap kicker og en up rail, som fører hen til en quarterpipe og en down rail. Den 120 m lange og 5 m høje halfpipe shapes af et erfaren team og er dermed altid vel præpareret.

Ud over freestyle-mulighederne har parken en cool kids area, et beginner område med hoops og tables, en speciel rail area med boxes, beginner og pro rails samt intermediate kickers. Endda en boardercross-strækning finder man her!

Det perfekte tilbud af 2 Alpes snowparken afrundes med en hyggelig chillout-zone, som ud over et omfangsrigt BBQ råder over den perfekte sound. Visitors area muliggør perfekt syn på rider, der freestyler i parken. Således inviterer snowparken i Les Deux Alpes enhver til at blive en del af community-en i denne specielle location.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Les 2 Alpes er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Les 2 Alpes

Anmeldelsen Les 2 Alpes sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,3 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Book sikker med SnowTrex-fordele