Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Informationer omkring skiregionen

Les 3 Vallées

Højeste punkt: 3.300 m
Laveste punkt: 1.100 m
Lifte i alt: 166
Slæbelifte: 65
Stolelift: 61
Kabinebaner: 40
Pister i alt: 600 km
Pister:
312 km
Pister:
216 km
Pister:
72 km

Skiregion Les 3 Vallées

Les 3 Vallées står for alpinski af højeste kvalitet - de 3 dale er et af de største skiområder i verden. 166 skilifte, 600 km præparerede pister og uendelige dybsnesmuligheder – med liftkortet "Les 3 Vallées" bliver enhver skiløbers drøm opfyldt! På de tre maleriske dales skråninger, som fører fra gletsjer-massiven Vanoise med den højeste bjergtinde Grande Casse (3852 m) til Moûtiers, ligger et af de mest vidunderlige bjerglandskaber i Savoie Alperne. Herfra har man udsigt til Mont Blanc, et andet puddersnesparadis med et areal på i alt 250 m².

Som den højest beliggende skistation i Europa, har Val Thorens med sin beliggenhed i 2300 m højde snegaranti fra slutningen af november til begyndelsen af maj.

Dalen, som ligger omkring stedet Courchevel er i dag en af de bedst udstyrede skistationer i verden. Liften bringer gæsterne op til bjergtinden La Saulire (2738 m). Her ligger den længste piste "Les Creux" og venter på alpin-skiløberne sammen med en dybsort extrempiste fra bjergtinden til Courchevel. Disse har højdeforskelle fra 1438 m.

Méribel, som ligger i hjertet af skiregionen, er det ideelle sted for skiløbere, der vil opleve hele pisteudbuddet i Les 3 Vallées. På begge sider af dalen er der talrige km pister. Men det bedste er: alle dale er forbundet med hinanden gennem skilifte, hvilket betyder at man slipper for besværet med at tage skiene af og på og ikke behøver at stige ind i nogen skibus. Et sandt skiparadis!

Med liftkortet 3 Vallées kan man også stå på ski i Paradiski og Espace Killy (hvert sted én dag, venligst spørg ved liftkassen vedr. biletter til "Espace Olympique").

Skiområdet Les 3 Vallées blev af Skiresort, de, som er verdens største testportal for skiområder, kåret som testvinder indenfor kategorien "skiområdets størrelse. Som specielt highlight fremhæves skiområdestørrelsen, det fantastiske panorama samt snesikkerheden. "Liberty Rides" er de meget krævende og ikke-præparerede nedfarter til øvede og proffer.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Indkvarteringer i skiregionen Les 3 Vallées

Kort forstør

Søg…
: Skiregion Les 3 Vallées
Der er pt. ingen tilbud til rådighed.