Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Breitenbach

60 Antal bedømmelser:

84 % Anbefalingskvote:

By 7,7
Skiområde 8,4

Skiområde Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 2.025 m Kabinebaner: 9
Laveste punkt: 690 m Pister i alt: 97 km
Højde skiby: 510 m
Pister:
30 km
Lifter i alt: 45
Pister:
54 km
Slæbelifter: 29
Pister:
13 km
Stolelift: 7 Skiruter: 16 km

Skiområde Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Via sammenslutningen af skiområderne Wildschönau og Alpachtal med gondolliften får man adgang til hele 113 km pister inkl. skiruter med det nye liftkort "Ski Juwel Alpbachtal". Herunder hører skiområderne Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg samt Kramsach, Reither Kogel og Wiedersberger Horn. Skiområdet har 45 lifter mellem 690 og 2.025 m højde! Forskellige nedfarter på alle niveauer sørger for, at såvel begyndere som de øvede får noget for pengene.

Børn bliver i Bobo’s børneklub underholdt på bedste vis! For familier og nydere egner sig især Schatzberg eller Reither Kogel, de ambitionerede skiløbere derimod kommer til at elske nedfarterne på de nordlige skråninger ved Markbachjoch og Lanerköpfl samt forskelligedybsne- og freerideområder med i alt 17 km markerede skiruter.

Også de forskellige pistetilbud i Niederau kan let nås med den gratis skibus. Til snowboarderfreaks bydes på en masse fun og action i såvel snowparken Wiedersberger Horn, funparken ved Schatzberg med quarter- og halfpipe samt Race 'n' Boarder Arena i Niederau. På Eva-Maria Brem "Riesentorlauf" konkurrencestrækningen ved Reither Kogel kan man måle hastigheden!

Derudover er der 25 "hotzones" til rådighed, hvor der er gratis Wi-Fi. Her kan man uden problemer sende de nyeste billeder fra sneen til vennerne derhjemme!

Med en opgradering til "SuperSkiCard" har man adgang til mere end 2.750 km pister og 938 liftanlæg i 22 skiregioner!

Hvilken vintersportsudøver drømmer ikke om en gang som den første at trække sine spor i den nypræparerede sne? "First Line Skiing" i Ski Juwel giver alle, der gerne står tidligt op en helt særlig oplevelse. Efterfølgende en kraftig morgenmad i en af bjerghytterne og den perfekte start på dagen er lykkes til fulde.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Breitenbach

Blandt de talrige skiområder i Østrig er Ski Juwel i Wildschönau og Alpbachtal et af de mest flotte natskiområder i landet. I nærheden af Breitenbach har man hver fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.15 mulighed for natskiløb på tre pister ved Reither Kogel med en samlet længde på ca. 6 km. Til natskiløb på det tidspunkt er Reitherkogel-banen, Nord-liften samt Brandach-liften i drift. I tillæg er familienedkørslen hver tirsdag mellem kl. 18.30 til 21.15 oplyst til skitursvandrere. Lifterne er dog lukket på det tidspunkt. I skiområdet Roggenboden i Wildschönau kan man udeover natskiløb også prøve natkælk. Om onsdagen og torsdagen er her fra kl. 19.30 til 21 to brede snedækkede oplyste pister klar til kælk og natski. Liftkortene til natskiløb i Reith og Roggenboden kan man købe direkte på destinationen.

Afterskiing Breitenbach

Afterskiing i Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau begynder med et hyggeligt besøg i en af de rustikke bjerghytter. Her starter man roligt ud med et solidt måltid. Derefter går det løs med feststemning i hyggelig runde fejres der, fx i "Liftstüberl", i "Juppi Stadl" ved Bradach-liften, i "Postalm" og i "Jakober".

Er det for meget, kan man lade sig forkæle i en af de mange restauranter, deltage i en fakkelvandring eller deltage i natkælk. I Alpbachtal er der i alt otte kælkebaner - to af dem i Alpbach og Inneralpbach. På isen i landsbyen kan skøjteløberne tage nogle ture. Desuden tilbydes der sneskovandringer, guidede vintervandringer og hestekaneture.

Leder man også på ferien efter det helt særlige adrenalinkick, kan det anbefales at tage en spektakulær tandemflyvning i 1.000 m med fantastisk udsigt udover Wildschönau. Tider er mulig hver dag efter aftale.

Med Alpbachtaler Lauser- Sauser venter der endnu et højdepunkt på dig. 1.035 m strækning, 134 højdemeter og utallige jumps og rotationer gør denne hurtige tur med Alpine Coaster til en masse sjov for store som små passagere. Men husk at der skal smiles - fotostedet kommer helt sikkert...

Snowpark: Snowpark Alpbachtal Breitenbach

Ved Wiedersberger Horn i Alpbach opfyldes (freestyle-)ønsker! Og ikke kun for de virkelige eksperter. Snowparkens design er anlagt til familier og begyndere, som altid gerne har villet prøve, hvordan det er at opnå helt nye højder og afprøve grænserne. "Snowpark Alpbachtal" indbyder i første linje til ubekymret sjov i familiær atmosfære og lokker med mini-bakker de modige uerfarne til. I "Family Park" er der 6 m speed booster, 6 m rainbow butter box , 6 m wave butter box og en 2 m kicker til rådighed og giver en perfekt udfordring til enhver, der for førsate gang vover sig ind i en snowpark. Men her får de øvede også nok udfordringer: Til de øvede er der "jip - og kicker area" med to 4 m kicker, 5 m roller, 6 m kicker, 10 m kicker samt 4 m flat box, 5 m flat butter box, 5 m mail box, 5 m jib tank, 6 m rainbow box, 6 m wave jump box, 6 m straight industry, 8 m flat down rail og 8 m flat down box.

I alt har Ski JuwelAlpbachtal Wildschönau endda to parker. Hertil kommer Race'n'Boarder Arena ved Tennladen-skråningen med en fast storslaloms- og hastighedsstrækning og et carving area. Ved Wiedersbergerhorn er der desuden en ny funslope, som lover sjov for store som små med bølger, rails og talrige sjove elementer!

Skiområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Anmeldelsen Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,2 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Breitenbach

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Breitenbach

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele