Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Längenfeld

64 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 9,4
Information omkring skiområdet
Sölden
Højeste punkt: 3.340 m
Laveste punkt: 1.350 m
Højde skiby: 1.180 m
Lifter i alt: 31
Slæbelifter: 8
Stolelift: 15
Kabinebaner: 8
Pister i alt: 142 km
Pister:
70 km
Pister:
45 km
Pister:
27 km
Skiruter: 2 km

Skiområde Sölden

Skiområde Sölden

Liftkortet "Öztaler Superskipass" giver fra sæsonen 18/19 mulighed fra et 3-dages liftkort at skifte mellem skiområderne Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Gries og Vent, som man vil. Pisteudbuddet udvides dermed til 356 km pister og 90 liftanlæg (se skiregion)!

Ved et 2-dages liftkort gælder liftkortet "Sölden" til 146 km pister (inkl. skiruter) i 1.350 til 3.340 m højde og er omfattet af mere end 31 moderne liftanlæg. Den gratis skibus bringer gæsterne fra Längenfeld til skiområdet med de to kendte gletsjere Rettenbach og Tiefenbach. De høje bjerge i Sölden Tiefenbachkogl (3.309 m), Innere Schwarze Schneid (3.370 m) og Gaislachkogl (3.058 m), benyttes af såvel "normale" skifans som af skilandsholdet til sæsonoptakten.

Om vinteren tilhører skiområdet i Sölden til det bedste, som Alperne kan byde på. Som det eneste af de tre gletsjerskiområder i Østrig er der her tre bjerge over 3.000 m, der er forbundet med lifterne. Især omløbs-gondolbanen ved Rettenbachferner optimerer "Golden Gate to the Glacier"-forbindelsen mellem Giggijoch og gletsjerskiområdet. Som noget nyt er den skrå elevator, der er shuttle mellem centrum og Innerwald-liften samt de fornyede gondolbaner ved Gaislachkogel. Desuden transporterer Giggijoch-banen siden starten af sæsonen 2016/17 ca. 4.500 vintersportsfans i timen til hjertet af skiområdet Sölden. Hermed har Giggijoch-banen den største transportkapacitet i verdenen. Bl.a. kan man surfe på nettet i alle 134 kabiner.

Helt sikkert kan BIG3-Rallye anbefales: Stift kendskab med hele skiområdet inkl. BIG3-toppen! En enestående oplevelse med betagende udsigter! Anvender man app'en til skiområdet og når frem til alle checkpointer med skitrackeren, finder man måske snart sit navn online på listen over de bedste! En oplevelse er også skiområdets længste piste, der fører 15 km om Rettenbach-gletsjeren. Ligeledes kan man følge i sporet på de professionelle skiløbere på world cup-pisten ved Rettenbach-gletsjeren.

Freestyle-scene mødes i snowparken ved Giggijoch, der med boardercross, kickere, tubes, jibs og rails vel skulle kunne opfylde ethvert snowboarderhjerte. Desuden er Ötztal-Arena et virkeligt freeride-paradis med over 70 km off-piste varianter og powder. Nedkørslerne med op til 2.000 m højdeforskel er et sandt gys for enhver freerider og byder på en masse sjov.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Längenfeld

Mange skiområder i Østrig gælder som natskiområder, hvilket giver vintersportsudøvere muligheden for selv efter de normale driftstider at stå på ski på oplyste pister om aftenen. I Sölden, i nærheden af Längenfeld, er der fra slutningen af december til slutningen af marts natskiløb hver onsdag. Ved Gaislachkogel-banen er der desuden Night Ski Show. Her bydes der udover natskiløb også på en showscene med live-shows og skiakrobatik. Det hele afrundes med et afsluttende fyrværkeri. Der er her oplyst 4 km pister til natskiløb. Natskipisten (nr. 10) fører fra Gaislachkogel-banens mellemstation ned i dalen.

Afterskiing Längenfeld

I Längenfeld går det mere roligt for sig om aftenen. Efter en anstrengende dag kan man vælge blandt mange restauranter og kaffehuse, hvor man kan afslutte aftenen på hyggelig vis. Man mødes til en drink i "Country Bar" eller i "Dorfwirt".

Er man til fest og farver, skal man tage til afterskiing-højborgen Sölden. Har man ikke lyst til tæt kontakt i paraplybaren, kan man feste i "Fire & Ice", i "Ötzis Tanzstadl" eller o "Katapult" til langt ud på natten.

Også sportslige aktiviteter om eftermiddagen er alsidige. Hvad med en vintervandretur? Med snesko går det fx hyggeligt op til en af de hyggelige sætere - og tilbage med kælk. Längenfeld og Gries har desuden begge skøjtebane og flere kælkebaner. Eller man har lyst til en romantisk tur med hestenkanen?

Vil man hellere slappe af, skal man ikke gå glip af et besøg i "Therme Aqua Dome". "Aqua Dome" har en stor termalhal, kæmpestor saunaverden og spabad, hvor man rigtigt kan slappe af. Udsigten fra hvilerummene gennem bygningens glasfront udover den omkringliggende bjergverden er helt unik.

Snowpark: AREA 47 Snowpark Sölden Längenfeld

Ved Giggijoch, under stolelifterne Hainbachkar og Silberbrünnl, ligger Ötztals freestyle-perle, AREA 47 Snowpark Sölden. Parkens designer Tomek Zwolak og hans mandskab sørger dagligt for velpræparerede obstacles, så at den 6 ha store park i 2.450 m højde ikke lader noget tilbage at ønske. Her kan begyndere til professionelle freestyle i tre forskellige sværhedsgrader og bevise deres kunnen. En masse kickere, tubes, rails og boxer sørger for tilstrækkelig afveksling. For prikken over i'et sørger i sidste ende også forskellige jibs samt jibcan, så at ridere også kan vise deres kunnen på højeste niveau. Til at komme ned igen og slappe af er der også et "chillområde" med passende lydsystem.

Siden vinteren 2017/18 er der udover snowparken også en 650 m lang funslope i Sölden. Der spiller ingen rolle, om man er absolut begynder eller øvet skiløber, for funslopen er hovedsageligt der, så man kan have en del sjov og ballade, mens man kører over bølger og små kickere og nyder panoramablikket.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Sölden er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Sölden

Anmeldelsen Sölden sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Längenfeld

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Längenfeld

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.