Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Niederau

415 Antal bedømmelser:

91 % Anbefalingskvote:

By 8,1
Skiområde 8,2
Information omkring skiområdet
Ski Juwel
Højeste punkt: 2.025 m
Laveste punkt: 830 m
Højde skiby: 824 m
Lifter i alt: 45
Slæbelifter: 30
Stolelift: 7
Kabinebaner: 8
Pister i alt: 93 km
Pister:
26 km
Pister:
54 km
Pister:
13 km
Skiruter: 16 km

Skiområde Ski Juwel

Skiområde Ski Juwel

Med sammenslutningen af skiområderne Wildschönau og Alpachtal med gondolliften har man adgang til hele 109 km pister inkl. skiruter (ved sportslig kørsel endda 145 km) med liftkortet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau". Herunder hører skiområderne Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg samt Kramsach, Reither Kogel og Wiedersberger Horn. Skiområdet har 45 lifter og 2. transportbånd i 830 til 2.025 m højde! Forskellige nedfarter på alle niveauer sørger for, at såvel begyndere som de hårde nødder får noget for pengene.
For familier og nydere egner Schatzberg eller Reither Kogel sig. Her passes der også på de små i Bobo's Kinderclub! Fra sæsonen 16/17 er der strækningen Eva-Maria Brem ved Reither Kogel. Her kan ens egen hastighed måles! Ambitiøse skiløbere derimod vil elske nedfarterne på nordskråningerne ved Markbachjoch og Lanerköpfl samt de forskellige dybsne- og freeriderområder med i alt 16 km markerede skiruter.

De forskellige pistetilbud kan let nås med den gratis skibus. Til freestylrefreaks byder såvel snowparken ved Wiedersberger Horn, funparken ved Schatzberg men også "Race'n Boarder Arena" i Niederau på en masse sjov og aktiviteter.

Man vil hurtigt dele de nyeste billeder med de kære derhjemme eller aftale at mødes til afterskiing? Intet problem med de 25 "hotzones", som er fordelt i skiområdet. Her kan man benytte sig af tilbuddet om gratis Wi-Fi.

Med udvidelsen til Super Ski Card (se skiregion) kan man nyde ubegrænset skifornøjelse i 22 skiregioner i Tyrol og Salzburg med 938 liftanlæg med 2.750 km pister!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Niederau

Skiområdet Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau hører til blandt en af de bedste skiområder til natskiløb i Østrig. I Reith ved Reither Kogel kan der køres natski på ca. 6 km af pisterne. Reitherkogel-banen, Nord-liften og slæbeliften Brandachlift er åben for natskiløb fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.15. Om tirsdagen på de samme tider er familienedkørslen oplyst for skitursvandrer. Lifterne er på det tidspunkt dog ikke åbne. Udover natskiområdet ved Reither Kogel kan man også i nærheden af Niederau i Wildschönau i skiområdet Roggenboden nyde natskiløb eller natkælk om onsdagen og torsdagen mellem kl. 19.30 og 21 på to snedækkede og store pister. Liftkort til natskiløb kan købes på destinationen.

Afterskiing Niederau

Der bydes afterskiing for enhver ferietype i Wildschönau. Smukt beliggende, rustikke hytter og "Jause"stationer i skiområdet eller i dalen indbyder til senere afterskiing. En god adresse til et besøg er for eksempel "Bobo’s-Heustadl-Bar" direkte ved siden af Markbachjochbanens dalstation eller "Gruttn-Bar" ved Schatzbergbanens dalstation.

En kælkeparty på en af kælkebanerne i Wildschönau eller sneskovandring gennem det fortryllende vinterlandskab i højdalen er absolut spas. Om aftenen venter der talrige restauranter og Gaststuben med typisk tyrolske specialiteter. For natteravne kan det betale sig at kigge forbi på barerne, pubsene og diskotekerne, som delvist byder på livemusik i de sene nattetimer.

Snowpark: Family-Park Schatzberg Niederau

Skiområdet "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau" har ikke kun flotte pister, men også fantastiske freestyle-muligheder. Ved Schatzberg i nærheden af Thalerkogllift er der en snowpark får både professionelle og uerfarende. Skal der afslappes i dag, eller gives den en ekstra skalle på pipen? I "Family-Park" er der i hvert fald for begyndere to straight boxes og en rainbow box med hver en længde på 4 m, en 6 m kicker og en pukkelpist. Er det for kedeligt? Så er de højere varianter måske lige det! Den 8 m straight-, curved-, kinked boxes lader ingen ønsker stå åbne for adrenalinjunkier og inviterer til "meet and greet" foran et betagende landskab. Ikke mindst har også en 90 m lang halfpipe og en kicker med en 14 m table fundet deres pladser i parken og muliggør forskellige konkurrencer. I "Family-Park" går det ikke kun ud på at have det sjovt, men også på at komme sammen og fælleshygge. "Race `n` boarder area" rummer nogle yderst specielle elementer for de mest kræsne.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Ski Juwel er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Ski Juwel

Anmeldelsen Ski Juwel sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,2 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Niederau

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Niederau

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.