Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

St. Anton

200 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,3
Information omkring skiområdet
Arlberg
Højeste punkt: 2.811 m
Laveste punkt: 1.300 m
Højde skiby: 1.304 m
Lifter i alt: 88
Slæbelifter: 28
Stolelift: 45
Kabinebaner: 15
Pister i alt: 303 km
Pister:
130 km
Pister:
122 km
Pister:
51 km
Skiruter: 200 km

Skiområde Arlberg

Skiområde Arlberg

Skiområdet St. Anton hører sammen med skiområderne Stuben, Zürs og Warth-Schröcken til netværket Ski Arlberg. Siden vintersæsonen 2016/17 er skiområderne takket være Flexenbahn, Trittkopfbahn I og II samt Albonabahn 2 smeltet sammen til et stort skiområde. Flexen-banen forbinder med 47 kabiner til hver 10 personer Lech-Zürs med Stuben/Alpe Rauz og erstatter dermed 120 busture hver dag. Derudover har man en fantastisk udsigt over Klostertal. Indehavere af liftkortet "Arlberg" har dermed adgang til i alt 303 km pister samt 88 liftanlæg!
Takket være et omfattende pasningstilbud til børn og mange blå pister er St. Anton ved Arlberg perfekt egnet til familier og begyndere. Arlberg (1.300 - 2.811 m) hører desuden til de mest snesikre regioner i Alperne. I kombination med moderne snekanoner garanteres perfekte pistebetingelser. Arlberg er ikke kun kendt for perfekt præparerede pister, men også for sit freeride-mekka. I alt finder man 200 km dybsnenedfarter, altså mere end nok til en perfekt dag i sneen. Bjergrestauranterne tilhørende Arlberger Bergbahnen byder også på gratis Wi-Fi.

Funparken "STANTON PARK" i Rendl-skiområdet er et eldorado for snowboardere. De øvede kaster sig her ud på verdensmesterprøvede strækninger nedenfor Kapall (2.330 m), mens begynderne kan tage svingene stille og roligt ved Gampen.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing St. Anton

Afterskiing i St. Anton er legendarisk og kendt langt ud over Østrigs grænser: Allerede fra tidligt om eftermiddagen mødes de første vintersportsudøvere i de talrige lokaler. Udvalget af skihytter er enormt, navne som "Krazy Kanguruh" eller "Heustadl" er særdeles kendte. Et besøg hos "Mooserwirt" skal man ikke gå glip af – her får man afterskiing med kultstatus!

Om eftermiddagen er der liv i fodgængerzonen, St. Antons strøg lokker med sine mange moderne butikker, hyggelige caféer og restauranter. I 2.100 m lokker "Galzig Verwallstube", som er Østrigs højest beliggende prisvindende restaurant med ædle delikatesser! Sent om aftenen går det løs i diverse barer, pubber og diskoteker.

Er man mere til afslapning, så det store sauna- og wellnessområde Arlberg WellCom med tre svømmehaller samt sauna- og wellnessområde garanteret det helt rigtige. Eller benyt en af de mange muligheder i sport- og klatrecentrummet arl.rock. Her rækker tilbuddet fra squash, tennis og fodbold til klatring. Desuden er der en trampolinhal samt muligheder for isklatring på ydervæggen. St. Anton har imidlertid ikke blot etableret sig som den alpine skisports vugge, men også klattererne kommer gerne herhen. I skiområdet, nærmere sagt ved Rendl, er der fx den eneste vinterklatresti i Tyrol: Den er 850 m lang, sikret med stålwire og gælder især med panorama-udsigten som særdeles tiltalende.

Et andet højdepunkt er den 4,4 km lange oplyste naturkælkebane med en højdeforskel på 500 m. Nedfarten tager ca. 15 minutter. Har man lyst til at opleve de omkringliggende omgivelser til fods, kan man vælge yndlingsstrækningen blandt 80 km vintervandrestier.

Snowpark: St. Anton

Direkte ved bjergstationen Rendl ligger "STANTON PARK", i et utroligt flot landskab ved Arlberg. Snowparken nås let med to skilifter. Den særlige placering direkte ved Rendl-terrassen giver på den ene side besøgende mulighed for at betragte snowboaderne, mens de laver deres tricks. På den anden side kan snowboaderne selv skifte over i tilskuerrollen og tage en afslapper under eller efter deres runs. Takket være events som Acrobag Progression Tour, som første gang tog stop i Europa tilbage i 2015, hører snowparken til en af topstederne indenfor snowboardscenen.

"STANTON PARK" byder på et fantastisk tilbud - fordelt på tre områder med forskellige sværhedsgrader ( (Beginner, Advanced og Pro). Til obstacles hører bl.a. rails og boxer, kicker op til 15 m, pipes, en wall ride og en big tube. Headshaper René Friedl og hans medhjælpere har gjort alt, for at skabe en enestående parkoplevelse og forsøgt at opfylde alle ønsker.

Ud over "STANTON PARK" er der i skiområdet også en funslope med bølger, stejle kurver, speedboost samt to high fives med lydeffekter. Her kan enhver, også uden det store forhåndskendskab, kaste sig ud i det. Denne piste ligger ved Galzig.

Er man ind i mellem også undervejs i andre skiområder i regionen, behøver man naturligvis ikke gå glip af en gang freestyle. Der er i såvel Lech som ved Sonnenkopf flere snowparker. Snowparken Lech ved Arlberg byder på tre lines inkl. mini-kicker til børn samt den bedste triplekicker-line i Alperne. Ved Sonnenkopf er der derimod en masse til begynderne: I beginner-funparken er der fem medium-parkelementer samt en kicker-line (3 - 5 m)
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Arlberg er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Arlberg

Anmeldelsen Arlberg sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i St. Anton

Kort forstør

Søg…

: Skiområde St. Anton

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele