Award
Kundevurdering

Wörgl

147 Antal bedømmelser:

93 % Anbefalingskvote:

By 8,2
Skiområde 9,4

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Information omkring skiområdet
Højeste punkt: 1.869 m Kabinebaner: 16
Laveste punkt: 620 m Pister i alt: 288 km
Højde skiby: 511 m
Pister:
126 km
Lifter i alt: 90
Pister:
127 km
Slæbelifter: 39
Pister:
35 km
Stolelift: 35

Skiområde SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Liftkortet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" giver adgang til 288 km pister. Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental er et af verdens største og mest moderne skiområder. I skiområdet, der flere gange er blevet præmieret, sørger 90 moderne liftanlæg for den perfekte forbindelse mellem de forskellige skibjerge. I skiområdet venter der eventyrlystne og adrenalinjunkies fem snowparker og fun-terræner, mens også freeridere over trægrænsen finder deres eldorado. Især Hopfgarten er et populært mødested for freeridere. De brede skråninger byder på god plads til at stå på ski i dybsneen udenfor pisterne.

Men også familier finder sig godt tilpas i skiområdet. I de mange skiskoler i området er der beskæftigelse til ungerne og de lærer de første sving på pisten, mens forældrene i ro og mag kan udforske skiområdet. De mange børnelande er indrettet med stor kærlighed og de små lærer dermed skiløb med leg.

Vil man gerne stå på ski ned af pisten uden afbrydelse, kan den ca. 7 km lange dalnedfart fra Hohe Salve til Söll anbefales. Generelt er der i skiområdet dalnedfarter til alle steder i SkiWelt. Er man på jagt efter det helt store adrenalinkick, kan kaste sig ud på "Alpseite". Med et fald på 80 % er denne nedfart fra Choralpe ned til mellemstationen en sand udfordring også for selv den erfarne skiløber.

En anden dejlig detalje i skiområdet er en hastighedsmålstrækning og en offentlig løbsstrækning med tidsmåling. Med "skiline"-funktionen kan man om aftenen lade skidagen passere revy på indkvarteringen og "SkiMovie" i Westendorf byder på muligheden at blive filmet under skiløbet og senere downloade dette filmklip.

Den nærmeste indstigningsmulighed til skiområdet "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" nås fra retningen af Wörgl i Hopfgarten (ca. 5 km fra Wörgl).

Med udvidelsen til Super Ski Card (se skiregion) får man endnu mere skifornøjelse: Med dette liftkort oplever med ubegrænset skifornøjelse i 22 skiregioner i Tyrol og Salzburg med 943 liftanlæg på 2.750 km pister!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Wörgl

Vinterferiegæster, der også gerne ud på aftenen vil en tur ned af pisterne, har i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental mange muligheder. I Söll, Brixen og Westendorf har nogle af lifterne åbnet om aftenen.

Fans af natskiløb skal i hvert tilfælde planlægge en tur om aftenen til Söll. I Söll ligger Østrigs største natskiområde. Fra onsdag til lørdag er der også om aftenen åbnet 10 km pister, som ligeledes er belyst. Gondolbanen Hochsöll samt stolelifterne Keat og Hexen6er er i drift disse dage indtil kl. 21.30 og skiløbere og snowboardere har mulighed for at udforske fem nedfarter. Også Fun-Arena "Hans im Glück", natkælkebanen ved Hochsöll-gondolbanen samt diverse skihytter har åbnet og man kan her afslutte aftenen.

Også i Brixen og Westendorf finder snefans ud på de sene aftentimer åbnede pister. En 300 m lang blå natpiste ligger ved Schusterbühel-liften i Brixen og er belyst indtil kl. 19. I Westendorf kan vintersportsentusiaster boltre sig på øvelsesterrænet ved 4-pers. stoleliften. Den 500 m lange piste er åbnet indtil kl. 21.

I de tre skiområder Söll, Brixen og Westendorf er skifornøjelsen om aftenen mod betaling.

Afterskiing Wörgl

Der er masser af afterskiing-muligheder i SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Vil man holde pause byder hele 81 steder indenfor til afslapning og efter indstillingen af liften går det videre i en af de mange skærmbarer ved dalstationerne. Og når de langt ud på aftenen lukker dørene kan natteravnene tage ekstra tørn.

Men også langt fra festlivet kan man efter skidagen opleve en hel del. For familier kan en sjov nedfart på en af de mange kælkestrækninger anbefales. Der er endda en næsten 4 km lang natkælkebane i skiområdet, som i sandhed er en oplevelse for store som små. Der tilbydes også hestekaneture, vinter- og sneskovandringer. Men ellers er sportstilbuddet i Wörgl stort.

Snowpark: Crazy Cangaroo Park Wörgl

Freestylere kan bevise deres kunnen i fem forskellige funparker i SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental.

I Intersport Kaiserpark i SkiWelt Ellmau ved Tanzboden-banen er der alt efter kunnen, en easy-, medium- og pro-line til de eventyrlystne. På kicker-line kan der desuden øves vovede hop. Derefter kan man slappe af i chillout-zonen og beundre de andre freeestyleres færdigheder.

I Söll venter Crazy Cangaroo Park! Også her er der forskellige linjer, som er tilpasset de vidt forskellige færdigheder. Parken ligger ved Rinner-liften.

Et særligt højdepunkt er Big Playground i SkiWelt Westendorf. Denne funpark er kendetegnet ved sin størrelse og solrige beliggenhed og har udviklet sig til kult-sted for freeestylere i SkiWelt. Især super-cross line, som er til alle uanset færdigheder, lokker dagligt eventyrlystne til. Parkhytte-lounge i BIG Playground er et populært mødested for freeestyle-scenen. Også som iagttager bliver man her vidne til vovede handlinger.

Til de nye små freestylere byder skiparkouren "Hans im Glück" i SkiWelt Söll samt Mini Playground i Westendorf sig til. Her kan de små allerede tidligt lære, hvordan de senere vil kan blive.

For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Anmeldelsen SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,7 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Wörgl

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Wörgl

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter