Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Langrend Sverige

Skandinavien betragtes som langrendsportens vugge. Nordiske sportsudøvere har her optimale forhold. Og endda smukke strækninger. Løjper og skivandrestier fører gennem tætte skove, over tilfrosne søer og gennem maleriske bjergområder. Sverige er kendt som vært for mange mesterskaber indenfor de nordiske discipliner. Frem for alt er Wasa-løbet berømt, et af verdens største langrendsforanstaltninger. På en 90 km lang strækning føres deltagerne fra Sälen til Mora.

Også verdens længste løjpesystem ligger i Sverige. Det ligger nemlig i og omkring Funäsdalen. Her er der i alt 300 km løjper at vælge blandt. Med Nordic Ski Center finder også professionelle langrendsløbere en perfekt infrastruktur. Og de kan lide at bruge den: Landsholdene fra Sverige og Norge træner tit her. Sæsonen er ekstra lang: Den varer fra midt i november til slutningen af maj.

Åsarna har fået tilnavnet "Guldbyn" (guldlandsbyen). Byen, der ligger kun 40 km fra Åre, har frembragt flere ski-esser og scorer gode point med et løjpenet på 72 km.

Ved det moderne skistadion i Östersund er der hele 89 km. Herunder ikke kun helt normale løjper, men også fartstrækninger, hundeløjper og naturligt oplyste strækninger. I tillæg er der her ikke kun langrendskurser, men endda voks-kurser.

Næsten på grænsen til Norge ligger det lille men fine skiområde Idre Fjäll. Her får ikke kun alpine løbere udfordringer. Stedet gælder som officielt træningscenter for det svenske landshold. Her fører 62 km løjper gennem det smukke landskab.

Langrendsdestinationer Sverige

Kort forstør

By (region) Løjpekm
82 km