Flere rejseinfos

Corona-penge-tilbage-garanti

Corona-penge-tilbage-garanti

Book sikkert med vores Corona-penge-tilbage-garanti!

Er indkvarteringen eller alle skiområder, der er inkluderet i det bookede liftkort, lukket pga. Corona-pandemien, kan du gratis afbestille den bookede skirejse. Det gælder også, hvis en rejse pga. lukkede grænser i destinationslandet ikke er mulig.
I dette tilfælde kan du afbestille fra 12 dage før rejsens start. Denne mulighed gælder dog ikke, hvis bookingen er foretaget mindre end 12 dage inden rejsedatoen og hvis grunden til afbestillingen allerede var kendt på bookingtidspunktet. Afbestillingen skal dog ske senest 7 dage inden rejsens start (indtil kl. 14).

Vi sørger for tilbagebetaling af rejseprisen inden for 14 dage efter afbestillingen. Vi har allerede refunderet 100 % af kundepengene fra rejser, der måtte aflyses på grund af Corona-pandemien i de seneste to vintersæsoner 2019/20 og 2020/21. Desuden er kundernes penge ved en pakkerejse sikret gennem den tyske rejsegarantiordning (Deutscher Reisesicherungsfond DRSF, svarende til den danske Rejsegarantifond).

Aktuelle informationer og indrejsebestemmelser rundt om rejser i disse Corona-tider finder du i vores aktuelle rejsevejledninger.