Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Kundevurdering

Traunkirchen

10 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 8,2
Skiområde 7,4

Information omkring skiområdet

Feuerkogel-Ebensee

Højeste punkt: 1.680 m
Laveste punkt: 475 m
Højde skiby: 422 m
Lifte i alt: 8
Slæbelifte: 5
Stolelift: 1
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 16 km
Pister:
4 km
Pister:
5 km
Pister:
7 km

Skiferie Traunkirchen – snefornøjelse med fantastisk udsigt!

Traunsee

Ferieregionen Salzkammergut ligger i den nordlige del af Alperne og ligger i bundeslandet Oberösterreich, ved grænsen til Steiermark og tæt på Salzburger Land. Salzkammergut strækker sig fra Wolfgangsee over Almtal og Dachsteiner Gletscher til den østlige udkant af byen Salzburg. På grund af den herlige beliggenhed i udkanten af Alperne og udkanten af de nordlige Kalkalper besidder landskabet 76 større og mindre søer såsom Wolfgangsee, Mondsee, Attersee og Traunsee. Utallige bjerge, herunder Dachstein, Traunstein og Höllengebirge, danner et fantastisk panorama. Talrige hulesystemer er her blevet dannet, således man ved Dachsteiner Gletscher kan besøge den længste hule i Østrig, Hirlatzhöhle.

Ikke kun naturelskere og de der søger afslapning, men også vintersportsentusiaster bliver i region Salzkammergut stillet tilfredse: De fleste ikke alt for høje bjerge er dækket med skove helt op til bjergtinderne og har et bredt pisteudbud klart. Især familier bliver taget godt hånd om i de 20 forskellige skiområder. Fordi regionen er rig på salt fik den gennem årene velstand og således præger skønne villaer og borge byerne og landsbyerne. Afslapning, kulturelt udbud og et mangfoldigt sportsudbud gør den absolut unik.

Den lille, maleriske by Traunkirchen ligger 422 m over havets overflade ved den skønne Traunsee i Salzkammergut. Udover gæstfriheden og de interessante traditioner, trækker især det fantastiske landskab i Salzkammergut besøgende til. Ved udsigten over det fantastiske panorama af bjerge og den idylliske sø, kommer enhver til at sværme. Traunkirchens centrum ligger på en halvø ved søens vestlige bred og præges af den imponerende kulisse fra Traunstein (1691 m). På grund af den specielle placering, byder byen på afveksling for enhver. For aktive feriegæster er der ca. 8 km vintervandreruter, en naturkælkebane og ca. 14 km langrendsløjper, for de der søger afslapning, tilbydes til romantisk kanetur.