Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Coronavirus: Aktuelt & fremtid

Book nu til vinteren 2020/2021 til særlige betingelser - med gratis afbestilling indtil 30. september 2020!


Status: 23. juli 2020

Kære vintersportsbegejstrede

Mange af jer stiller helt sikkert spørgsmålet: Er det muligt med skiferie til den kommende vinter trods corona? Som jeres rejseekspert for skiferie er vi i tæt kontakt med turistforeninger, bjergbane-forbund og hotelejere på alle skisportssteder såvel i Europa som udenfor Europa. Vi arbejder sammen med alle vores partnere intenst på en holdbar løsning for at sikre en afslappet og rolig skiferie 2020/2021. At der gøres store fremskridt kan ses ved åbningen af sommerskiområderne hhv. generelt åbningen af bjergbanerne og hytterne. Ved nye informationer med henblik på den kommende vintersæson, vil vi informere dig herom på denne side, via vores newsletter samt via vores Facebook-side. Derudover har vi samlet nogle links vedr. indrejsebestemmelserne samt vedr. de hidtidige tiltag fra vores destinationer. Status i dag er at der til vinteren 2020/2021 vil være skirejser!

h1 class="tt-heading-s">Aktuelle nyheder omkring vinterferie og skiture 2020/2021
Interview med Thomas Bartel, administrerende direktør for SnowTrex: Skiløb i tider med corona - skiferie er muligt!

Gletsjer-skiområderne er åbne: Sommerskiområderne ved Kitzsteinhorn, ved Hintertuxer gletsjeren, ved Kaunertaler gletsjeren, ved Mölltaler gletsjeren, ved Dachstein gletsjeren og ved Stilfser Joch har åbnet. Det sker alt sammen på grundlag af reguleringen fra de ansvarlige myndigheder.

Sådan forholder man sig korrekt på bjerget: Østrigs handelskammer viser ganske overskueligt på hvordan man forholder sig sikkert på bjergeti disse corona-tider.

Aktuelle indrejsebestemmelser


Få her information om de aktuelle indrejsebestemmelser til alle vores rejsedestinationer!

Forventningens glæde uden risiko: Gratis afbestilling indtil 30. september 2020 og yderligere afsikring


Især i disse krisetider er det vigtigt, at kunne glæde sig til noget dejligt, som fx til den næste skiferie. Derudover tilbyder vi dig en gratis afbestilling indtil 30. september 2020 for alle nye bookede rejser. Det gælder naturligvis også for bookinger til de mest eftertragtede rejsetidspunkter hen over jul, nytår, vinterferien og påsken. Desuden gælder efter den 30. september videre hen vores normale kulante afbestillings- og ombookings-betingelser.Vi holder os også fremtidigt til Europæisk lov og tilbagebetale hele rejsen, hvis rejsen pga. en udbredelse af corona-virussen ikke kan finde sted (fx lukkede skiområder eller grænser). I de sidste mange måneder har tilbagebetalt alle rejser, der ikke kunne finde sted pga. Corona-krisen. Kundernes penge er derudover sikret gennem en konkursforsikring.

Altid velinformeret med SnowTrex-newsletter


Du vil gerne automatisk have besked, når der er nyheder til temaet corona og skiferie? Det kan vi klare - tilmeld dig ganske enkelt vores newsletter og hold dig opdateret.

Benyt sommerpausen


Vigtige eksterne links med yderligere information om corona fra vores destinationer