Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Aktuelle rejsevejledninger coronavirus

Information til vores gæster med rejsetidspunkt i marts og april 2020


Vi beder venligst om din forståelse, at vi pga. den øgede arbejdsbyrde og den store dynamik i de aktuelle begivenheder, ikke altid kan holde de nedenfor nævnte oplysninger helt opdaterede. Vi kan dog garantere, at alle bookinger og mails behandles efter prioritet (hvor lang tid er der til rejsedatoen) og vi altid informerer berørte kunder hurtigst muligt, såfremt det ikke er muligt at rejse. Aktuelt er for alle vores danske kunder rejser afbestilt indtil 03.04.2020 (status: 17.03.2020)-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sidste opdatering: 15.03.2020, kl. 13.00

Firmaet TravelTrex GmbH følger den aktuelle udvikling omkring corona-virussen meget omhyggeligt. Vi er løbende i kontakt med vores partnere, gæsterne på stedet og med forskellige myndigheder. Generelt er hele EU påvirket af spredningen af corona-virussen, så det ikke er muligt at give en generel erklæring om, hvorvidt en ferietur inden for EU er forbundet med en øget risiko. I alle EU-lande er der en risiko for infektion med corona-virussen, hvorfor myndighederne giver anbefalinger om adfærd for at inddæmme corona-virussen. Uanset hvor man opholder sig, skal man fx undgå store menneskemængder og fysisk kontakt (undgå at give hånd etc.) og sørge for at følge hygiejniske forholdsregler.

Indtil nu er der intet rejseforbud til SnowTrex-rejsemål. Dog har næsten alle lande eller regioner på eget initiativ truffet beslutningen om at lukke skisportsstederne for at inddæmme spredningen af corona-virussen.

Hvordan det udvikler sig i de øvrige regioner vil tiden vise. Vi beder dog om forståelse for, at vi ikke kan forudse, hvad der kommer til at ske i den forbindelse. Uden et konkret rejseforbud, spærring af en region eller lukning af hoteller pga. corona-virus, som gælder som ekstraordinære omstændigheder og ville betyde en gratis aflysning, kan vi kun afbestille en booket rejse iht. de kontraktmæssige betingelser (se vores generelle forretningsbetingelser, punkt 4). Hotellerne har forberedt alt til gæsterne og vi skal betale for de bookede værelser, også selvom om vores gæster ikke tager af sted).

De aktuelle rejsevejledninger fra det Danske Udenrigsministerium findes på følgende side:
www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/

Vi informerer alle kunder hurtigst muligt pr. mail, så snart vi har informationer om, at den bookede indkvartering lukker.. I de tilfælde vil vi gratis afbestille bookingen.

Hvis du allerede nu gerne vil afbestille eller ombooke din rejse, bedes du sende en mail til afbestilling-dk@snowtrex.com. Vi beder om din forståelse, hvis der er forsinkelser i behandlingen af din mail. Derudover beder vi dig om at se bort fra telefonhenvendelser på grund af den øgede arbejdsbyrde.

Østrig:
Tyrol / Salzburger Land / Østtyrol / Kärnten afsluttes vintersæsonen før tid. Alle bjergbaner indstiller driften den 15.03.2020. Ligeledes bliver alle indkvarteringer lukket fra myndighedernes side af pr. 16.03.2020. Hermed kan vores skirejser til disse regioner fra den 16.03.2020 og resten af sæsonen ud ikke finde sted. Vi vil hurtigst muligt informere alle berørte kunder, og tilbyde en gratis afbestilling eller en ombooking (der gælder så den nye rejsepris).

Steiermark/Oberösterreich
Alle skiområder i Steiermark og Oberösterreich lukker pr. 16.03.2020. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.

Frankrig
Sandsynligvis lukker alle skiområder i Frankrig pr. 15.03.2020. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.

Italien
De italienske myndigheder har erklæret hele Italien som spærrezone t.o.m. 03.04.2020. Af samme grund kan vores rejser indtil 03.04.2020 til Italien ikke finde sted, da en indrejse ikke er mulig. Vi vil derfor hurtigst muligt informere alle berørte kunder, der ikke allerede har aflyst eller allerede er taget på ferie, og tilbyde dem en gratis afbestilling eller ombooking (den nye rejsepris gælder derefter). For rejser til Italien fra den 04.04.2020 er en gratis afbestilling eller ombooking ikke mulig på nuværende tidspunkt. Vi beder om din forståelse og bliver løbende opdateret af vores partnere i. Skulle der her komme nyt, vil vi hurtigst muligt informere vores berørte kunder.

Schweiz
Alle skiområder i Schweiz lukker pr. 15.03.2020. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.

Tjekkiet
Tjekkiet har annonceret en nødsituation og vil nægte indrejse for nogle af vores kunder. Vi vil hurtigst muligt informere alle berørte kunder og tilbyde en gratis afbestilling eller ombooking til næste sæson (der gælder så den nye rejsepris).

Slovakiet
Slovakiet har annonceret en nødsituation og vil nægte indrejse for nogle af vores kunder. Vi vil hurtigst muligt informere alle berørte kunder og tilbyde en gratis afbestilling eller ombooking til næste sæson (der gælder så den nye rejsepris).

Polen
Polen har lukket sine grænser i 10 dage, dvs. indrejse for udlændinge er ikke mere mulig t.o.m. 24.03.2020. Vi vil her hurtigst muligt informere alle berørte kunder, der ikke allerede har afbestilt deres rejse og tilbyde en gratis afbestilling eller ombooking til næste sæson (der gælder så den nye rejsepris). For rejser til Polen fra den 25.03.2020 er en gratis afbestilling eller ombooking på nuværende tidspunkt ikke mulig. Vi beder om din forståelse og bliver løbende opdateret af vores partnere i. Skulle der her komme nyt, vil vi hurtigst muligt informere vores berørte kunder.

Andorra
I Andorra er skisæsonen ligeledes afsluttet pr. 14.03.2020. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.

Tyskland
Oberstdorf / Kleinwalsertal
Skiområdet Oberstdorf / Kleinwalsertal afslutter pr. 16.03.2020 skisæsonen i alle områder. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.

Zugspitze
Zugspitz-banen indstiller fra mandag den 16.03.2020 driften på ubestemt tid. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.

Allgäu
Bjergbanerne i Oberallgäu indstiller fra mandag den 16.03.2020 driften for alle lifter. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.

Sauerland
Bjergbanerne i Winterberg indstiller fra mandag den 16.03.2020 driften for alle lifter. På nuværende tidspunkt er det dog ikke klart, om alle indkvarteringer lukker. Skulle dette være tilfældet, vil vi hurtigst muligt kontakte alle berørte kunder.