Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Coronavirus: Aktuelt & fremtid

Skiferie 2020/2021


Status: 29. marts 2021

Er skiferie muligt i sæsonen 2020/2021?

Corona-pandemien hhv. de dertil knyttede tiltag udvikler sig meget dynamisk, og reglerne i de forskellige alpine lande er meget forskellige og ændres tit med kort varsel. I denne sæson (indtil 31. maj 2021) er det nu kun muligt at booke skiferie i Schweiz hos os. Skulle der mod forventning ske lukninger i disse lande eller har du allerede booket skirejse til sæsonen 2020/2021 til et andet skisportssted (i Østrig, Frankrig, Italien etc.), gælder vores Corona-penge-tilbage-garanti!

Vores Corona-penge-tilbage-garanti

Bliver den bookede indkvartering eller alle skiområder i det bookede liftkort lukket pga. Corona-pandemien i det bookede rejsetidsrum, kan du afbestille gratis. Det samme gælder, hvis der fra Det Danske Udenrigsministerium (hhv. det tilsvarende ministerium på det faste bopælssted for udlandsdanskere) kommer et rejseforbud til det bookede feriested eller en rejse pga. lukkede grænser til destinationslandet ikke er muligt. I dette tilfælde kan du gratis afbestille rejsen pr. mail fra 10 dage inden rejsen. Afbestillingen skal ske senest to dage inden dagen for ankomsten.

For at sikre en effektiv og kronologisk behandling af modtagne mails iht. rejsedatoen beder vi dig venligst først skrive til os 10 dage inden rejsens begyndelse, såfremt du ønsker at afbestille. Vi beder venligst om forståelse for, at vi pga. den store arbejdsbyrde ikke kan sikre en tidligere besvarelse af henvendelser. Alle henvendelser bliver besvaret i kronologisk rækkefølge efter rejsedatoen.

Vi foranlediger så tilbagebetalingen af rejsens pris inden for 14 dage efter at afbestillingen er gennemført. Allerede i de to foregående sæsoner (2019/2020) samt 2020/2021 har vi givet vores kunder pengene tilbage for rejser, der pga. Corona er blevet aflyst. Kundernes penge er derudover sikret gennem konkursforsikring.

Aktuelle rejseadvarsler og indrejsebestemmelser

Få her information om aktuelle rejseadvarsler fra det Danske Udenrigsministerium.

Vigtige eksterne links med yderligere information om corona fra vores destinationer