Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Coronavirus: Aktuelt & fremtid

Status: 09. december 2022

Skiferie er aktuelt muligt uden indskrænkninger

 • Corona-indrejsebegrænsningerne til Alpe-landene og andre vintersportsdestinationer er ophævede
 • Der er ikke længere krav om mundbind/maske i svævebaner og gondoler, men det anbefales
 • Ingen obligatoriske test ved hotelophold eller før besøg på restauranter og barer
 • Isolation efter positiv Covid-test er ikke længere obligatorisk i mange rejselande, men anbefales

 • Nedenfor findes der links til de gældende bestemmelser i ferielandene.

  Vores Corona-penge-tilbage-garanti

  Er indkvarteringen eller alle skiområder, der er inkluderet i det bookede liftkort, lukket pga. Corona-pandemien, kan du gratis afbestille den bookede skirejse. Det gælder også, hvis en rejse pga. lukkede grænser i destinationslandet ikke er mulig.
  I dette tilfælde kan du afbestille fra 12 dage før rejsens start. Denne mulighed gælder dog ikke, hvis bookingen er foretaget mindre end 12 dage inden rejsedatoen og hvis grunden til afbestillingen allerede var kendt på bookingtidspunktet. Afbestillingen skal dog ske senest 7 dage inden rejsens start (indtil kl. 14).

  Vi sørger for tilbagebetaling af rejseprisen inden for 14 dage efter afbestillingen. Vi har allerede refunderet 100 % af kundepengene fra rejser, der måtte aflyses på grund af Corona-pandemien i de seneste to vintersæsoner 2019/20 og 2020/21. Desuden er kundernes penge ved en pakkerejse sikret gennem den tyske rejsegarantiordning (Deutscher Reisesicherungsfond DRSF, svarende til den danske Rejsegarantifond).

  For at sikre en effektiv og kronologisk behandling af modtagne mails iht. rejsedatoen beder vi dig venligst først skrive til os 12 dage inden rejsens begyndelse, såfremt du ønsker at afbestille. Vi beder venligst om forståelse for, at vi pga. den store arbejdsbyrde ikke kan sikre en tidligere besvarelse af henvendelser. Alle henvendelser bliver besvaret i kronologisk rækkefølge efter rejsedatoen.

  Aktuelle rejseadvarsler og indrejsebestemmelser

  Få her information om aktuelle rejseadvarsler fra det Danske Udenrigsministerium.

  Vigtige eksterne links med yderligere information om corona fra vores destinationer