Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Coronavirus: Aktuelt & fremtid

Skiferie 2021/2022


Status: 26. november 2021

Er skiferie muligt i sæsonen 2021/2022?

Skiferie i vintersæsonen 2021/2022 er muligt for alle færdig vaccinerede og personer med overstået Covid-19 sygdomsforløb i alle rejselande UDEN begrænsninger (Østrig pga. nedlukning først fra den 13. december 2021).Personer, der ikke er vaccineret mod Covid-19, skal fremvise en negativ test og kan forvente restriktioner i rejselandet endda regne med forbud mod indkvartering. Nedenfor finder du links til de gældende bestemmelser i ferielandene.

Børn er alt efter alder og rejsemål også uden Covid-vaccination og test sidestillet med færdig vaccinerede:
  • Indtil 12 år i Østrig, Italien, Frankrig
  • Indtil 16 år i Schweiz
  • Indtil 6 år i Tyskland

Vores Corona-penge-tilbage-garanti

Er indkvarteringen eller alle skiområder, der er inkluderet i det bookede liftkort, lukket pga. Corona-pandemien, kan du gratis afbestille den bookede skirejse. Det gælder også, hvis en rejse pga. lukkede grænser i destinationslandet ikke er mulig.
I dette tilfælde kan du afbestille fra 10 dage før rejsens start. Denne mulighed gælder dog ikke, hvis bookingen er foretaget mindre end 10 dage inden rejsedatoen og hvis grunden til afbestillingen allerede var kendt på bookingtidspunktet. Afbestillingen skal dog ske senest tre dage inden rejsens start (indtil kl. 14).

Vi sørger for tilbagebetaling af rejseprisen inden for 14 dage efter afbestillingen. Vi har allerede refunderet 100 % af kundepengene fra rejser, der måtte aflyses på grund af Corona-pandemien i de seneste to vintersæsoner 2019/20 og 2020/21. Desuden er kundernes penge sikret gennem en såkaldt insolvens-forsikring.

For at sikre en effektiv og kronologisk behandling af modtagne mails iht. rejsedatoen beder vi dig venligst først skrive til os 10 dage inden rejsens begyndelse, såfremt du ønsker at afbestille. Vi beder venligst om forståelse for, at vi pga. den store arbejdsbyrde ikke kan sikre en tidligere besvarelse af henvendelser. Alle henvendelser bliver besvaret i kronologisk rækkefølge efter rejsedatoen.

Aktuelle rejseadvarsler og indrejsebestemmelser

Få her information om aktuelle rejseadvarsler fra det Danske Udenrigsministerium.

Vigtige eksterne links med yderligere information om corona fra vores destinationer