Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Coronavirus: Aktuelt & fremtid

Book nu til vinteren 2020/2021 til særlige betingelser - med vores Corona-penge-tilbage-garanti!


Status: 20. oktober 2020

Er skiferie muligt i sæsonen 2020/2021?

Ja! Der vil være skiferie i 2020/2021. Hos såvel os som vores samarbejdspartnere hos turistforbundene, bjergbanerne og ejere af indkvarteringerne er glæden stor over at kunne byde rejsedeltagerne på en afslappet og sikker skiferie. Allerede i sommeren kom gondol- og hyttedriften godt i gang under Corona-hygienereglerne og nu her i efteråret forløber det hele rigtigt godt. Og skulle der ske det uheldige, at Corona til vinteren er skyld i lukning af skiområder eller indkvarteringer - så bare rolig: Alle vores kunder drager i så fald fordel af vores Corona-penge-tilbage-garanti!

Vores Corona-penge-tilbage-garanti

Bliver den bookede indkvartering eller alle skiområder i det bookede liftkort lukket pga. Corona-pandemien i det bookede rejsetidsrum, kan du afbestille gratis. Det samme gælder, hvis der fra Udenrigsministeriet kommer et rejseforbud til det bookede feriested eller en rejse pga. lukkede grænser til destinationslandet ikke er muligt.
I dette tilfælde kan du gratis afbestille rejsen fra 10 dage inden rejsen.

Vi foranlediger tilbagebetalingen af rejsens pris inden for 14 dage efter at afbestillingen er blevet foretaget. Allerede i den foregående sæson (2019/2020) har vi givet vores kunder pengene tilbage for rejser, der pga. Corona er blevet aflyst. Kundernes penge er derudover sikret gennem konkursforsikring.

Aktuelle nyheder omkring vinterferie og skiture 2020/2021

Interview med Thomas Bartel, administrerende direktør for SnowTrex: Skiløb i tider med corona - skiferie er muligt!

Østrig vil holde skisportsstederne åbne: "vinterturisme og skiløb vil være muligt" (artiklen i sin fulde længde findes kun på tysk).

Testtilbud om "Sikker gæstfrihed" (kun på tysk) er startet i Østrig: Til gæsternes men også værternes sikkerhed kan ikke kun medarbejdere hos udbydere af kommerciel indkvartering, men også ansatte på campingpladser, vandrehjem og restauranter fra den 01. september lade sig teste regelmæssigt.

Gletsjer-skiområderne er åbne: Helårsskiområderne ved Kitzsteinhorn, ved Hintertuxer gletsjeren, ved Kaunertaler gletsjeren, ved Mölltaler gletsjeren, ved Dachstein gletsjeren og ved Stilfser Joch har åbnet. Det sker alt sammen på grundlag af reguleringen fra de ansvarlige myndigheder.

Aktuelle rejseadvarsler og indrejsebestemmelser

Få her information om aktuelle rejseadvarsler fra det Danske Udenrigsministerium. I tillæg finder du her de aktuelle indrejsebestemmelser til alle vores rejsedestinationer!

Vigtige eksterne links med yderligere information om corona fra vores destinationer