Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Kundevurdering

Saas-Fee

27 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,6
Skiområde 9,8

Afterskiing Saas-Fee

I Saas-Fee bliver gæsterne modtaget til afterskiing direkte for enden af dalnedfarten. Forskellige barer, såsom "Fee-Iglu-Bar", direkte ved siden af Hotel Emseng eller "Black Bull Bar" med en hyggelig terrasse af venter på gæsterne med musik, lækre drinks og god stemning! "Popcorn!" har to locations i byen: Den butik, hvor man kan købe de nyeste ski- og snowboardstrends og det hostel med hyggelig cafe og scene-club hvor man til forskellige fester kan fejre natten igennem. "Dom-Bar" er trendsetter: Hen over dagen er butikken åbnet, hvor man finder de populære brands og efter shopping-turen kan nyde kaffe og sandwiches. Om aftenen åbnes dørene igen, hvor man ved baren til livemusik kan drikke en kold øl eller en walisisk vin. Også i nabobyerne Saas-Grund og Saas-Almagell finder gæsterne i nærheden af dalstationen afterskiing locations såsom for eksempel "Tipi SaasGrund" direkte ved siden af bjergbanen.

Er man til det mere rolige og hyggelige, kan vælge mellem et bredt udvalg af caféer og restauranter og lade sig forkæle af schweiziske specialiteter. Der er også sørget for yderligere action efter skiløbet:Fra udsigtsbjerget Hannig fører en 6 km lang kælkebane ned til landsbyen. Den længste kælkebane finder man derimod på Kreuzboden i Saas-Grund: Den er 11 km lang. Den imponerende klatresti "Gorge Alpin" med stiger, hængebroer, pendel og forskellige lifte fører gæsterne gennem slugterne fra Saas-Fee til Saas-Grund (med guide fra erfarne bjergførere). Derudover tilbydes isklatringskurser, skiturkurser for de små og Husky-Fun ture, sneskovandringer på præparede trails, en boulderkælder og en bowlingbane- her vil alle finde det passende fritidstilbud.

Fra vintersæsonen 2014/2015 åbner et nyt wellnesscenter "Aqua Allalin", et nyt fritidscentrum med svømmebad, saunalandskab, dampbad, udendørs-whirlpool og fitnessområde.

Indkvarteringer i Saas-Fee

Kort forstør

Søg…
: Afterskiing Saas-Fee
Der er pt. ingen tilbud til rådighed.