Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Corona-penge-tilbage-garanti

Corona-penge-tilbage-garanti

Book sikkert med vores Corona-penge-tilbage-garanti!

Er indkvarteringen eller alle skiområder, der er inkluderet i det bookede liftkort, lukket pga. corona-pandemien, kan du gratis afbestille den bookede skirejse. Det gælder også, hvis der foreligger et rejseforbud fra det Danske Udenrigsministerium (hhv. de tilsvarende myndigheder i det land, som du er boende i) til det bookede rejsemål eller en rejse pga. lukkede grænser i destinationslandet.
I dette tilfælde kan de afbestille fra 10 dage før rejsens start. Denne mulighed gælder dog ikke, hvis bookingen er foretaget mindre end 10 dage inden rejsedatoen og hvis grunden til afbestillingen allerede var kendt på bookingtidspunktet. Afbestillingen skal dog ske senest tre dage inden rejsens start (indtil kl. 14).

Vi sørger for tilbagebetaling af rejseprisen inden for 14 dage efter afbestillingen. Vi har allerede refunderet 100 % af kundepengene fra rejser, der måtte aflyses på grund af Corona-pandemien i de seneste to vintersæsoner 2019/20 og 2020/21. Desuden er kundernes penge sikret gennem en såkaldt insolvens-forsikring.

Aktuelle informationer og indrejsebestemmelser rundt om rejser i disse Corona-tider finder du i vores aktuelle rejsevejledninger.